2777
2789
عنوان

سبک زندگی مذهبی💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 114 پست
تتابستون بابام گفته باید بشینم بخونم برای علوم پایه ببین نه حرف مذهبی هارو قبول دارم نه غیر مدهبی ها

آخه نمیشه اعتقادات رو به دو دسته ی مذهبی و غیر مذهبی تقسیم کرد 

بین مذهبی هام اختلاف نظر خیلی شدیده 

مثلا یکی در عین قبول داشتن دین فرگشت رو هم قبول داره، یکی نداره 

یکی همزمان دین و قبول داره ولی ارتباط با نامحرمم کار درستی میدونه و... 

پس اگه با بعضی مذهبی ها نظرت در تضاده هیچ ایرادی نداره چون دین و کسی نخریده و برای همه هستش

؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخنرانی های استاد شجاعی رو گوش بدین. یاد میگیرین اصلا سبک زندگی مذهبی یا مهدوی چیه! توی بیشتر زمینه ها هم سخنرانی دارن.

البته این روزا به نظرم نصب قاب یا کتیبه کافی نیست؛ به خصوص کسایی که دغدغه ی تربیت فرزند دارن. 

حتما دوره های تاریخ معاصر دکتر زادبر رو شرکت کنن. خیلی نسبه به تاریخ دیدشون باز میشه؛ و قطعا کسی که دید بازی داره، کمتر تحت تاثیر شبهاته و بچه هاشم بهتر میتونه راهنمایی کنه.

روره ی زندگی امامان از استاد باقری خیلی عالیه. موسسه ی ایمانور.

بچه ها رو حتما ببرید محیطایی که با اعتقاداتتون جوره. خیلی گروه ها هستن که برنامه های کوه نوردی و مسابقه و اینجور چیزا میذارن؛ حتما بچه ها رو ببرید تو اون جمعا.

دوره ی تربیت کودک آیت الله حایری و کتاب های راه رشدشون رو هم اگر بتدنید تهیه کنید عالیه

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
اره عزیزم کاملا درست میگین ولی تنها این نیست کاش میشد همرو بگم خودم ازین وضعیت ناراحتم ولی دیگه نمیت ...

برو کانال استاد شجاعی؛ به تناسب نیازت ؛ یه سلسله سخنرانی هاش رو گوش بده. بهت قول میدم قول میدم خیلی حالت بهتر نیشه و  راحتتر میتونی تصمیم بگیری

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
سخنرانی های استاد شجاعی رو گوش بدین. یاد میگیرین اصلا سبک زندگی مذهبی یا مهدوی چیه! توی بیشتر زمینه ...

مررررسی 

حق با شماست 

کتیبه اصلا کافی نیست ولی مفیده 😊

واقعا حس خونه رو عوض میکنه

راستش خودم مجردم ولی میفهمم دغدغه ی تربیت فرزند سنگینه

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

من مذهبی نیستم ضد مذهبی ام میستم...تو غیرمذهبیا مذهییم 

تو مذهبیا غیرمذهبی ...تو خونم تابلو فرش امام رضا و اهوا رو دارم  خیلی دوسش دارم

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

کتاب زندگینامه هم زیاد میخونم؛ به خصوص شهدا و افراد متعالی

پسرک فلافل فروش

حوض خون

تنها گریه کن

من زنده هستم

خداحافظ سالار

گلستان بیست و نهم

دختر شینا

پاییز آمد

فصل شیدایی لیلاها

خاطرات احمد احمد

کهکشان نیستی

حضرت حجت

سلام بر ابراهیم

و.... که دیگه یادم نیست

من مذهبی نیستم ضد مذهبی ام میستم...تو غیرمذهبیا مذهییم تو مذهبیا غیرمذهبی ...تو خونم تابلو فرش امام ...

همین تابلوها یجور ابراز محبته 🥰

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

مررررسی حق با شماست کتیبه اصلا کافی نیست ولی مفیده 😊واقعا حس خونه رو عوض میکنهراستش خودم مجردم ولی ...

آره حس و حال رو عوض میکنه. 👌🏻👌🏻💚

کتاب زندگینامه هم زیاد میخونم؛ به خصوص شهدا و افراد متعالیپسرک فلافل فروشحوض خونتنها گریه کنمن زنده ...

دستتون درد نکنه 

خیلی به پادکست در زمینه ی شهدا فکر میکنم 

بعد از قضیه مهسا امینی تو کشور ما هم فرقی با چین و بقیه کشورا نداره نگاها

برای اونا عجیب تره بنظرم 

منم چادری هستم ولی نظر بقیه واسم مهم نیست 

چون دنیا رو جدی نگرفتم 

همونطور که خدا تو قرآن گفته این دنیا چیزی جز لهو و لعب و بازی نیست، مهم اخرته که ابدیه 

تا چشم رو هم بزاریم عمرمون رفته و رفتیم زیر خروارها خاک 

پس چرا دیدگاه بقیه واسمون مهم باشه؟ 

وقتی از پیامبر پرسیدن نزدیک ترین افراد به تو کیا هستن گفتن مردمان آخرالزمان 

چرا؟ بخاطر همین شرایط سخت که نگهداشتن دین تو دست مثل نگهداشتن آتیش کف دسته 

قبلا باور نمیکردم ولی حالا فهمیدم چرا دیندار بودن تو این دوران برابر با ثواب 70 شهید جنگ بدر هستش 

راحت نیست 

؟؟ 

برو کانال استاد شجاعی؛ به تناسب نیازت ؛ یه سلسله سخنرانی هاش رو گوش بده. بهت قول میدم قول میدم خیلی ...

ووقتی خوبه که آدم توانایی تغییر مسیر زندگیشم داشته باشه نه وقتی خانواده ت نزارن

دنبال چی میگردی؟

دستتون درد نکنه خیلی به پادکست در زمینه ی شهدا فکر میکنم

آره ایده ی خوبیه واقعا. مثلا یه قسمتایی از زندگینامه ی شهدا رو تبدیل به پادکست کنیم ؛ کار فرهنگی خوبی میشه. چقدرم واقعا تو این زمینه کم کاریم

آره حس و حال رو عوض میکنه. 👌🏻👌🏻💚

من ایده هایی که میبینم درمورد سبک زندگی رو یادداشت میکنم 

مثلا ازین خیلی اوشم اومد

برای اونا عجیب تره بنظرم منم چادری هستم ولی نظر بقیه واسم مهم نیست چون دنیا رو جدی نگرفتم همونطور که ...

من نمیتونم مثل شما فکر کنم 

اتفاقا خیلی نظر مردم روم تاثیر داره 

اصلا هم از اینا نیستم که بگم مهم نیست برام بقیه چی میگن 

چون مهمه 

میدونم خوب نیست ولی من اینجوری م 

دنبال چی میگردی؟