2777
2789
عنوان

سبک زندگی مذهبی💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 114 پست
قربونت ممنون چه جالب منم چند وقته به سمت کتاب شهدا کشیده شدم.الان ۶ تا کتاب شهدا گرفتم از کتابخونه ا ...

منکه دیگه اون ادم قبل نیستم 

ولی اون منه قبل دوست داشتم الان رفتم طبقه اخر کتابامو نگاه کردم دفتر چه طرح شهدا ملی ذکر و قران رنگی زیارت و کتاب شهدا و تسبیح متبرک که چقدر ذوقشو داشتم به همه ضریح امام ها بزنم متبرک امام حسین و .... شده 

ولی الان همشون ی گوشه از اتاقمه 

واسه کتاب که گفتین میخونین کتاب یادت باشد شهید مدافع حرم خیلی قشنگه 

اخرین کتابی بود که خوندم 

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته؟ خب تابستون که نزدیکه درست تموم شد میتونی کهبعد هم اعتقادات اونارو قبول داری هم میگی ذهنیت ...

تتابستون بابام گفته باید بشینم بخونم برای علوم پایه 

ببین نه حرف مذهبی هارو قبول دارم نه غیر مدهبی ها 

دنبال چی میگردی؟

بزار رک و راست بگم دلیلش چیه رفتارمم عادیه مشکلش دقیقا بابامه خیلی بدبینه و کاری کرده از این زده شم ...

آهان 

کاملا متوجه شدم

کاش یه نفر بود با پدرت صحبت می کرد

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

منکه دیگه اون ادم قبل نیستم ولی اون منه قبل دوست داشتم الان رفتم طبقه اخر کتابامو نگاه کردم دفتر چه ...

اتفاقا یادت باشد رو هم گرفتم🥰

انشاالله یه روزی دوباره برگردی چون به نظرم ته دلت همون آدمی 

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

فایده نداره ذهنیتش تغییر نمیکنهفکر میکنه فقط خودش درست میگه

متاسفانه...

واقعا دلم میخواست یجوری کمکت کنم 

اتفاقا یادت باشد رو هم گرفتم🥰انشاالله یه روزی دوباره برگردی چون به نظرم ته دلت همون آدمی

خیلی کتاب قشنگیه من فقط قسمت اخر کتاب و تو خونه راه میرفتم میخوندم گریه میکردم حتما زودتر شروع کن به خوندنش

انشالله ❤️🙃🌱

من اینکه مردم دیدشون اینه ناراحتم میکنه اینکه یکی که پوشش نداره به من بد نگاه میکنه و فکر میکنه دشمن ...

وای وای... 

اصل کاری همینه عزیزم 

چادری بودن و حجابی بودن یعنی سختی کشیدن 

پس چرا شهدا خطاب به دخترای چادری گفتن این چادری که رو سر شماست از خون گلوی ما ارزش بیشتری داره؟ 

بابت همین سختی هایی که میکشی مقامت به خدا نزدیکتر میشه 

اون زمانم دیندار بودن راحت نبود، هرگز راحت نبوده 

بی حجابم باشی توسط یه عده قضاوت میشی چه یه تار موت بیرون باشه چه کلش، قضاوت و نگاه بد همیشه هست و خواهد بود 

اون زمان هم دندون پیامبر و شکستن 

شکمبه ریختن رو سرش و شونه هاش 

چرا؟ دیدن داره نماز میخونه گفتن باید این ریاکار و مسخره کنیم 

یا اون دختر چینی که تو برنامه آفتابگردان هم اومده بود اگه اشتباه نکنم و از آیین بودایی به اسلام گرایش پیدا کرده بود و تو کشوری که حرفی از حجاب نیست محجبه شد، شرایط اون سخت تر بود یا ما؟ 

؟؟ 

خیلی کتاب قشنگیه من فقط قسمت اخر کتاب و تو خونه راه میرفتم میخوندم گریه میکردم حتما زودتر شروع کن به ...

باشه حتما ❤️

دعا کن حداقل با یه آدم خوب ازدواج کنم

حتمااااا دعا میکنم

انشاالله 

دعا میکنم آرامش پیدا کنی 

ولی قطعه ی شهدارو ول نکن 

وای وای... اصل کاری همینه عزیزم چادری بودن و حجابی بودن یعنی سختی کشیدن پس چرا شهدا خطاب به دخترای چ ...

اره عزیزم کاملا درست میگین ولی تنها این نیست 

کاش میشد همرو بگم 

خودم ازین وضعیت ناراحتم ولی دیگه نمیتونم نماز بخونم خیلی دور شدم خیلی

وای وای... اصل کاری همینه عزیزم چادری بودن و حجابی بودن یعنی سختی کشیدن پس چرا شهدا خطاب به دخترای چ ...

بعد از قضیه مهسا امینی تو کشور ما هم فرقی با چین و بقیه کشورا نداره نگاها

دنبال چی میگردی؟