2777
2789

البته که نسبت به ۹۰ یا پیریم .

ولی در کل یه سوال پرسیدم که چرا خیلی از بیست ساله ها راحت تر تو اجتماع خودشونو بیان میکنن و قدرت قانع کردن افراد رو دارن ، من ۲۴ سالمه و نمیتونم تو اجتماع ویژگیای  خودمو خوب نشون بدم .

بهم گفتن نسل جدید کلا متفاوته با نسلای دیگه و نسل جدید راحت تر خودشو بیان میکنه . الان ینی من چون ۲۴ سالمه نسبت به یه ۲۰ ساله نسل قدیم حساب میشم؟  تا حالا هیچوقت اینقدر حس پیری نکرده بودم 😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۲۰ سالمه ولی نمیتونم

سلام فرزندم 😂😘

فکر کنم بیشتر به خانواده هامون بستگی داره .

یکی ممکنه ۳۰ سالش باشه ولی خانواده راحت بهش اجازه ی حرکت داده باشه و طرف رو اجتماعی بار بیاره ولی یکی ۲۰ سالش باشه و خانواده نذاشته باشه .

حالا مهم نیست که تو اجتماع یا محیط کار نمیتونیم از خودمون و کارمون  خوب تعریف کنیم تا کارفرما قدرمونو بدونه .

مهم اینه که چه جوری بتونیم پرو بشیم و کمکم اوکی بشیم ، بتونیم دیگرانو قانع کنیم ، بفروشیم ، مخشونو بزنیم 😂

سلام فرزندم 😂😘فکر کنم بیشتر به خانواده هامون بستگی داره .یکی ممکنه ۳۰ سالش باشه ولی خانواده راحت ب ...

سلام سیسی😂♥️

خانواده ک فک نمیکنم زیاد دخیل باشه آخه خواهرم ۲۸سالشه بشدت اجتماعیه و روابط اجتماعی بالایی داره ولی من صفرمطلقم😂🥲

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂
نه بابا دهه هشتادیا نصفشون هنوز نه دانشگاه رفتن نه کار کردن چ نسل قدیمی

دقیقا حتی بزرگترین دهه هشتادیا هم هنوز تازه دارن وارد اجتماع میشن ، کوچیکترینشونم که چهارده پونزده ساله ست و بچه ست

سلام سیسی😂♥️خانواده ک فک نمیکنم زیاد دخیل باشه آخه خواهرم ۲۸سالشه بشدت اجتماعیه و روابط اجتماعی بال ...

عزیزم 😍 خب شاید اینجور باشه تو خواهر داری راحت تر میتونی مقایسه کنی.

البته اونم شاید به مرور زمان یاد گرفته ، شاید تو هم به مرور زمان یاد بگیری و اجتماعی بشی ، ۲۰ سالگیشم همینجوری بوده یا الان اینجوری شده؟

عزیزم 😍 خب شاید اینجور باشه تو خواهر داری راحت تر میتونی مقایسه کنی.البته اونم شاید به مرور زمان یا ...

نه بابا همیشه همینجوری بود مامانم میگه همیشه از راهنمایی اینطوری بوده😂

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂