2777
2789

البته که نسبت به ۹۰ یا پیریم .

ولی در کل یه سوال پرسیدم که چرا خیلی از بیست ساله ها راحت تر تو اجتماع خودشونو بیان میکنن و قدرت قانع کردن افراد رو دارن ، من ۲۴ سالمه و نمیتونم تو اجتماع ویژگیای  خودمو خوب نشون بدم .

بهم گفتن نسل جدید کلا متفاوته با نسلای دیگه و نسل جدید راحت تر خودشو بیان میکنه . الان ینی من چون ۲۴ سالمه نسبت به یه ۲۰ ساله نسل قدیم حساب میشم؟  تا حالا هیچوقت اینقدر حس پیری نکرده بودم 😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۲۰ سالمه ولی نمیتونم

سلام فرزندم 😂😘

فکر کنم بیشتر به خانواده هامون بستگی داره .

یکی ممکنه ۳۰ سالش باشه ولی خانواده راحت بهش اجازه ی حرکت داده باشه و طرف رو اجتماعی بار بیاره ولی یکی ۲۰ سالش باشه و خانواده نذاشته باشه .

حالا مهم نیست که تو اجتماع یا محیط کار نمیتونیم از خودمون و کارمون  خوب تعریف کنیم تا کارفرما قدرمونو بدونه .

مهم اینه که چه جوری بتونیم پرو بشیم و کمکم اوکی بشیم ، بتونیم دیگرانو قانع کنیم ، بفروشیم ، مخشونو بزنیم 😂

سلام فرزندم 😂😘فکر کنم بیشتر به خانواده هامون بستگی داره .یکی ممکنه ۳۰ سالش باشه ولی خانواده راحت ب ...

سلام سیسی😂♥️

خانواده ک فک نمیکنم زیاد دخیل باشه آخه خواهرم ۲۸سالشه بشدت اجتماعیه و روابط اجتماعی بالایی داره ولی من صفرمطلقم😂🥲

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂
نه بابا دهه هشتادیا نصفشون هنوز نه دانشگاه رفتن نه کار کردن چ نسل قدیمی

دقیقا حتی بزرگترین دهه هشتادیا هم هنوز تازه دارن وارد اجتماع میشن ، کوچیکترینشونم که چهارده پونزده ساله ست و بچه ست

سلام سیسی😂♥️خانواده ک فک نمیکنم زیاد دخیل باشه آخه خواهرم ۲۸سالشه بشدت اجتماعیه و روابط اجتماعی بال ...

عزیزم 😍 خب شاید اینجور باشه تو خواهر داری راحت تر میتونی مقایسه کنی.

البته اونم شاید به مرور زمان یاد گرفته ، شاید تو هم به مرور زمان یاد بگیری و اجتماعی بشی ، ۲۰ سالگیشم همینجوری بوده یا الان اینجوری شده؟

عزیزم 😍 خب شاید اینجور باشه تو خواهر داری راحت تر میتونی مقایسه کنی.البته اونم شاید به مرور زمان یا ...

نه بابا همیشه همینجوری بود مامانم میگه همیشه از راهنمایی اینطوری بوده😂

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂