2777
2789
عنوان

کیا بیدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 45 پست
نمیدونم واقعا برا سلامتیشون حمد صلوات خوندم برگشتید خبری شد بهم بگو

مرسی عزیزم 🥺 🤍 

چشم

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگاهم افتاد به پیجش دیدم انلاین بد دلم گرفت چند وقته رفته بیخبرم ودلتگشش 😭😭هرچی دعا میخونم بی فاید ...

هعب کسی که رفته همون بهتر که بره بیخیالش شو 

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

کلا دوساعت خوابیدم 

ساعت 3نیم انگار یچیز خورد ب در اتاق یا همسایه بغلی خورد ب چیزی یه صدایی اومد بیدار شدم 

بعدشم اعصابم از شوهرم خورده 

اونم داشت تلویزیون میدید خوابش برد از اونجایی ک حوصلشو نداشتم بیدارش نکردم 

در اتاقم بستم ک بیدار شد نیاد اتاق🤭🤭🤭

داداشمم نمیتونم دل بکنم ازش تنها آوارهه از کارمم بیکارم کرده دلم خونهه

آها 

کلا دوساعت خوابیدم ساعت 3نیم انگار یچیز خورد ب در اتاق یا همسایه بغلی خورد ب چیزی یه صدایی اومد بیدا ...

😂😂الهییی

من خوابم نمیاد اعصابم بهم ریختس هی دارم فک میکنم چیا بگم بهش اون مثل خرس خوابیده

چرا از چی 

همشون همینن بیخیالن 

من ساعت۳یه خواب بد دیدم بعدش دیگه بدخواب شدم

الهی آب بخور بخواب دوباره