2777
2789
عنوان

کیا بیدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم داییم فوت کرده دیشب سومش بود ازموقعه ای برگشتم هنوز بیدارم 🖤

الهی🥺🥺

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

نگران آینده نامعلومی درد دندون همسرم شکایتی ک‌ازش شده جلو حسابی ک نمیدونم ب کدوم دلیل بسته شده و هزا ...

الهی 

میخک اگه داری بزار رو دندونش 

هعب 

ابجیم ازدواج کرده کرمانشاه خونشون ما آبادانیم اومده بود خونمون بعد رفتن خبری ازشون نشد ماهم اومدیم مسافرت عراق برا زیارت ولی صبح برمیگردیم 

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

چون ممکنه استرس و نگرانی باعث بی‌خوابی شده باشه. تا جایی که می‌تونی سعی کن ذهنتو آرام کنی، شاید یه نفس عمیق یا فکر به چیزای خوب کمکت کنه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

چون ممکنه استرس و نگرانی باعث بی‌خوابی شده باشه. تا جایی که می‌تونی سعی کن ذهنتو آرام کنی، شاید یه ن ...

اره 

تا از آبجیم خبری نشه آروم نمیگیرم 🥲

الهی میخک اگه داری بزار رو دندونش هعب ابجیم ازدواج کرده کرمانشاه خونشون ما آبادانیم اومده بود خونمون ...

مرسی گلم 

ان شاالله ک خبر سلامتیشو خودش بهتون بده تا قبل برگشتنت 

میتونی ب فامیلای شوهرش زنگ بزنید خبر بگیرید

مرسی گلم ان شاالله ک خبر سلامتیشو خودش بهتون بده تا قبل برگشتنت میتونی ب فامیلای شوهرش زنگ بزنید خبر ...

✨✨

انشاءالله 

اونام گفتن خبر ندارن