2777
2789
عنوان

این آدما خیلی مهربونن

214 بازدید | 32 پست

میدونم مهربون بودن به ظاهر ربطی نداره ولی تجربه بهم ثابت کرده آدمایی که روی گونه شون  کک و مک یا جوش دارن ، آدمای چاق  ،  اونایی که چال گونه دارن و ادمای مو فرفری خیلی مهربون و خوش قلبن 

من جزو آدمای چاق هستم🥹🥲😂

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کدومشو ندارم خیلی عجیبه😐ی لاغر مردنی دراز جوش جوشی مو لخت مهربونم منو دور ننداز🙀

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

من هم چاقم هم مو فرفری🥺😂

دوبل مهربونم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

هیچ کدومشو ندارم خیلی عجیبه😐ی لاغر مردنی دراز جوش جوشی مو لخت مهربونم منو دور ننداز🙀

جوش داری دیگه عشقم😂🥺

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

جوش داری دیگه عشقم😂🥺

عه وا فکر کردم فقط کک و مک حسابه😌خب خیالم راحت شد مرسی

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه