2789
عنوان

مشکلات زندگی

95 بازدید | 12 پست

بچه ها من یه دوستی دارم که ما از راهنمایی با هم دوستیم و صمیمی هم هستیم

بعد این دوست من پدر و مادرش فوت کردن 

اونوقت اینا یه اپارتمانی دارن که ۳ واحد برای خودشونه 

دوستم ۲۶ سالشه

یه برادر بزرگتر هم داره

دوستم توی یک طبقه است بعد برادرش طبقه پایینه

بعد اینا یه مادربزرگی دارن مادربزرگشون شمال خونه داره

بعد کلا همش مادر بزرگه میاد دائم توی طبقه این دوستم چند ماه چند ماه پیشش میمونه

ببینید دوستم خیلی مادربزرگشو دوست داره اما میگه وقتی خودم تنهام اصلا خیلی حس بهتری دارم 

ولی خب نه میتونه به مادربزرگه بگه حداقل یکم کمتر بیا نه میتونه کار دیگه ای انجام بده

یکم اذیت داره میشه از این وضع 

اخه میگه:

ادم یوقت اصلا دلش میخوا تنها باشه

اینکه دائم یه نفر کنار ادم باشه میتونه خسته کننده باشه

بچه ها شما به جاش بودید چکار میکردید؟

میشه راهکار بدید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب در حالت عادی اگه پدر و مادرش زنده بود اون تنها نبود ... نمیدونم چی بگم .... لابد عادت کرده به تنه ...

اخه عزیزم پدر و مادر با مادربزرگ خیلی فرق دارن

بعد اصلا عادت کرده طفلک به تنهایی

مادر بزرگه دلسوزی میکنه که میاد ، دوستت هم اگه سر کار نمیره میتونه یه کاری چیزی برا خودش جور کنه به مادر بزرگه بگه من درگیر کارم هستم و نمیتونم خوب بهت رسیدگی کنم ، اینجا میای تنها میشی تو خونه ، پیش برادرمم برو یا خسته میشی همش از شمال میای و میری

مجردی همینجوری هم هست، اگه ازدواج میکرد دیگه زندگی خودش رو میداشت

مادر بزرگه دلسوزی میکنه که میاد ، دوستت هم اگه سر کار نمیره میتونه یه کاری چیزی برا خودش جور کنه به ...

نه اخه میدونید این جور دلسوزی ها اصلا بدردنمیخوره

اومدیم و اون شخص واقعا یه مدت مثلا دوست داشت تنها باشه

اخه همش هم دائم اینطوری یکی بیاد و بره به نظرم یکم اذیت کننده است

اخه خواستگار مناسبی هم نداشته تا الان

نه اخه میدونید این جور دلسوزی ها اصلا بدردنمیخورهاومدیم و اون شخص واقعا یه مدت مثلا دوست داشت تنها ب ...

خب باید یه جوری مادر بزرگش رو از سرش وا بِکنه ، زندگی تو ایران همینجوریه و فرهنگ مون اینه ، ادم ۴۰ سالش هم که باشه و مجرد و تنها ، بازم یکی از اعضای خانواده بهش میچسبه و میخواد از ادم مراقبت کنه

خب باید یه جوری مادر بزرگش رو از سرش وا بِکنه ، زندگی تو ایران همینجوریه و فرهنگ مون اینه ، ادم ۴۰ س ...

اخه همین انجام این کار خیلی سخت شده

ینی با یه چیزایی که توضیح میده من میفهمم شرایطش رو

اخه میگه اومدیم من مثلا مجرد موندم

بابا ادم شاید دلش بخواد تنها باشه اصلا

یکم شاکی شده از وضعیت

اخه همین انجام این کار خیلی سخت شدهینی با یه چیزایی که توضیح میده من میفهمم شرایطش رواخه میگه اومدیم ...

چه میدونم ، شرایط واسه ما هم کمتر از دوستت نیست ، خودم مجردم و ۲۸ سالمه و با اینکه پدرم زنده ست ولی دخالت و فضولی اطرافیان واقعا کفریم کرده 😑😑😑 ایرانی بودن همینه دیگه 

وقتی پدر و مادر میمیرن مادروپدر همون پدرومادر اگه زنده باشن ارث میبرن اگه ملک و املاک به اسم فرزندان باشه که هیچی و ولی اگه نباشه ارث میگیرن

من میگم ممکنه شاید مادربزرگه برای همین هی دنبال دوستت هست تو تاپیک های بعدیت گفته بودی باهم رابطه خوبی ندارن اخه