2777
2789
عنوان

اگر حالت خوبه بیا اگر حالت بده بیا💗

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 130 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلهمن بیشتر از این دیگه اینجا انرژی منفی ندممرسی از شما دوست عزیز بابت وقتی که گذاشتید

نه من این تاپیک رو گذاشتم که انرژی های مثبت رو جایگزین انرژی های منفی کنیم نه اینکه شما رو طرد کنیم به هر حال شما و اکثرا حالتون بده ؛ حال بدی همیشه به معنای منفی بودن طرف مقابل نیست 🤞🏻

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

نه من این تاپیک رو گذاشتم که انرژی های مثبت رو جایگزین انرژی های منفی کنیم نه اینکه شما رو طرد کنیم ...

هعی خواهر 

من آن درختم که الان با باد خنک هم میگفتن چه برسه طوفان 

زیاد بمونم فضا منفی میشه

فکر کنم ۵۰ ۵۰ باشه گاهی اره گاهی نه

خب وقتی دیگران رو اولویت قرار میدی طبیعیه که یک انتظار هایی هم در مقابل داشته باشی اما وقتی بی مهری میبینی حتی از طرف خودت ؛ احساس خستگی می‌کنی :)

هعی خواهر من آن درختم که الان با باد خنک هم میگفتن چه برسه طوفان زیاد بمونم فضا منفی میشه

نه نه اصلا اینطور نیست این دیدگاه سمی رو نسبت به خودتون دور کنید شما آدم منفی نیستید فقط زیادی صبور و قوی بودید🤞🏻