2777
2789
عنوان

اگر حالت خوبه بیا اگر حالت بده بیا💗

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 130 پست
درسته ولی دورواطرافیم فقط با حرفاشون دلمو شکستن🥲

درکت میکنم خیلی سخته الخصوص وقتی خودت نمیتونی مثل اونا باشی ولی تو باید برای خودت و خدا خوب باشی اینکه باعث میشه هیچوقت نتونن دلتو بشکنن خوبی کن بگو بخند چون این دنیا ارزش ناراحتی نداره ما مسئول رفتار های بقیه نیستیم مگه نه ؟! پس چرا باید بابت حرف هایی ناراحت بشیم که ما نقشی توش نداشتیم ؟! :) 

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

منم استرس امتحان دارم شنبه یکشنبه دوشنبه سه شنبه 😂😂😂😭😭😭

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفتون کاملا درستهولی در حال حاضر مسئله چیزای دیگه‌ست ):

اگر میتونی بگو تا راه حلشو پیدا کنیم یادت نره هر مسئله ای راه حلی داره که اسمشو گذاشتیم مسئله :)💗

منم استرس امتحان دارم شنبه یکشنبه دوشنبه سه شنبه 😂😂😂😭😭😭

استرس به چه قیمت ؟!💗 

این خیلی خیلی خوبه که به آینده ات فکر می‌کنی و مهمه برات اما اینو یادت نره استرس زیادی فقط تورو فرسوده می‌کنه🤗

درکت میکنم خیلی سخته الخصوص وقتی خودت نمیتونی مثل اونا باشی ولی تو باید برای خودت و خدا خوب باشی این ...

من کلا حرف بقیه برام مهم نیست ولی ی حرفایی شنیدم که بار ها بخاطرشون گریه کردم

الان خداروشکر ازشون دورم و حالم بهتره🥲

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!

استرس به چه قیمت ؟!💗 این خیلی خیلی خوبه که به آینده ات فکر می‌کنی و مهمه برات اما اینو یادت نره است ...

آخه ۴ روز پشت سر هم 😭😭😭

اونم درسای سخت😪

هی ولی خب می ارزه 👌

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

من کلا حرف بقیه برام مهم نیست ولی ی حرفایی شنیدم که بار ها بخاطرشون گریه کردمالان خداروشکر ازشون دور ...

دلت خیلی مهربونه قدرشو بدون ؛ خدا رو شکر که دیگه برات مهم نیست چرا باید مهم باشه کسانی که به راحتی دل میشکنن؟!💗

یادت نره دوری کردن از این آدما یعنی نزدیک شدن به خدا و خودت ؛ یعنی احترام به خودت🤞🏻

متاسفانه نمیتونم بگم 🥺🩷

این خیلی خوبه که دوست نداری هر چیزی رو به زبون بیاری ؛ اما میتونی غیر مستقیم و با یک عنوان کلی برام مطرح کنی مشکل اصلی رو نه جزئیات رو🤗

آخه ۴ روز پشت سر هم 😭😭😭اونم درسای سخت😪هی ولی خب می ارزه 👌

برای آسون شدن کارت بهتره اونا رو تقسیم کنی💗📿

آفرین دقیقا می ارزه ؛ درس خوندن یکی از اون راه هایی هست که تورو دور می‌کنه از گناه و اشتباه🌷

دلت خیلی مهربونه قدرشو بدون ؛ خدا رو شکر که دیگه برات مهم نیست چرا باید مهم باشه کسانی که به راحتی د ...

قربونت برم مرسی بابت حرفات🥺

میدونی مشکل من چیه مشکل من اینه که احساس میکنم بقیه هم مثل خودمن سر همین همیشه ضربه میخورم از همه

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!