2777
2789
عنوان

چه قرصی برا خواب خوبه

60 بازدید | 11 پست

قبلا چون میرفتم روانپزشک واسه افسردگی بهم قرص خواب میداد بعد دیگه داروهامو نخوردم و نخواستم بخورم

الان چه قرصی بگیرم بدون نسخه و بی ضرر واسه خواب؟میخوام چندروز بخورم زودتر بخوابم

این کاربری دست دونفر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم دکتر اینو نوشته بود بعد رفتم ی دکتر دیگه اون کلونازپام دادولی اینارو بدون نسخه نمیدن

دارو های افسردگی تاثیری روت داشت یا داروهای استرس؟ من میخوام برم دکتر ۱۷ سالمه

دارو های افسردگی تاثیری روت داشت یا داروهای استرس؟ من میخوام برم دکتر ۱۷ سالمه

من چندماه پیش رفتم دکتر اصلا خوب نبود مثل مرده محرک میشی با داروها بی حس میشی اصلا نمیتونستم تحمل کنم دیگه نخوردم الانم افسرده ام ولی بازم ازاون وضعیت بهتره چاق هم شدم با قرصا اصلا افتضاح

اصلا قرص افسردگی نمیخورم دیگه هیچوقت

این کاربری دست دونفر 

من چندماه پیش رفتم دکتر اصلا خوب نبود مثل مرده محرک میشی با داروها بی حس میشی اصلا نمیتونستم تحمل کن ...

واقعا ؟ یعنی بدتر بی حس میکنه ادمو؟

قرص برای استرس چی؟ کلرودیازپوکساید دارم میخوام برم قوی تر بگیرم استرس دارم 

واقعا ؟ یعنی بدتر بی حس میکنه ادمو؟قرص برای استرس چی؟ کلرودیازپوکساید دارم میخوام برم قوی تر بگیرم ا ...

پروپرانول بخور عزیزم

اره بخدا اصلا خوب نبود من تنبلی تخمدان هم دارم قرصای افسردگی بدتر چاقم کرد

این کاربری دست دونفر 

پروپرانول بخور عزیزماره بخدا اصلا خوب نبود من تنبلی تخمدان هم دارم قرصای افسردگی بدتر چاقم کرد

منم تنبلی تخمدان دارم نکنه به خاطر اونه حالت افسردگی داریم

یعنی پرانول بهتر کلرودیازپوکساید  هست؟ پرانول فقط تپش قلب رو میندازه آخه