2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونقدر سرم درگیر کار و مشکلات خودم میشه که وقت برای غیبت پیدا نمیکنم. حتی اگه جایی غیبت شد حوصله ام نمی‌کشه گوش بدم .

به نظرم غیبت های بیش از حد کار آدمای بیکار و علافه...

غیبت ته تهش یکی دوبار اونم با مامان و دختر خاله ات...

نه اینکه کل روز رو بشینی حرف بزنی 

...

میتونی با ادما کمتر رفت و اومد کنی 

میتونی در مورد اخباری که خوندی صحبت کنی با مردم در مورد دشت و دمن 

من خودم مخالف غیبت نیستم یه استادی داشتم میگفت از غیبت خوشم نمیاد از بحثای خاله زنکی خوشم نمیاد گاهی همچین سرشو گرم میکردم میدیدم از صد تا زنم خاله زنک تر بود

سعی کن به بهانه از جمعی که غیبت می کنن خارج شو 

یا اگه‌ نمی تونی بحث رو عوض کن

یا هم خودت رک و رو راست بگو غیبت نکنیم....

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

خودم کلا اصلا اهل غیبت نیستم حوصلش رو ندارم.

با کسایی که اهل غیبت کردنن ارتباط زیادی ندارم ، دوستامم طورین که مثل خودمن اصل غیبت نیستن

باید حلقه ارتباطت اینجور آدمایی باشن حتی اگه اهل غیب باشی ازش دور میشی

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

من اکثرا با مادر شوهرم میشینم از زنداداش ها و خواهراش  و فامیل های خودش میگه منم گوش میکنم حس میکنم بیشتر درد دله تا غیبت نمیدونم یکی فرق اینا رو برام بگه ببینم چی به چیه 

من چندماه پیش غیبت یکی ازدوستام روکردم ...شب خواب دیدم دوطرفم پرازهیزمه گداخته است نمی تونم راهم روادامه بدم..ازترس ووحشت بیدارشدم..گوگل زدم یکی ازامامان فرمودند..وقتی پشت سرکسی غیبت می کنیدانگارهیزم های جهنم رومی خورید یه همچین چیزی بوددقیق نگفتم..سعی می کنم غیبت نکنم ونشنوم