2777
2789
عنوان

خوب بهش گفتم یا نه

132 بازدید | 18 پست

دوستم قبلا هرروز بهم زنگ میزد یا پیام

از وقتی ارایشگر شد خودش گم کرد ! بزور جواب میده منم گفتم خوشت نمیاد دیگه حالتو نمیپرسم پیامم نمیدم

نخیر عزیزم شما حسودیت شده🥴ایشون الان سرش شلوغه و خسته میشه و حق داره بنظرم دیر جواب بده

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

نخیر عزیزم شما حسودیت شده🥴ایشون الان سرش شلوغه و خسته میشه و حق داره بنظرم دیر جواب بده

واتتتت اینکه چن روز یبار پیام بده شلوغه والا منم شاغل بودم دوشیفت ولی بیکارمیشدم حالشو میپرسیدم چ چرتامیگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ب چیش حسودی کنم ههه.

🥴فکر کن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یکی از دوستان ماهم .ارایشگاه زد از اون ب بعد کلا تغییر کرد ... همه چیش.. تیپ و رفتارش تازه چیزای دگ ...

اره اینم یهو عوص شد! منم گفتم خوشت نمیاد دیگه پیام نمیدم بعصیا خودشون گم میکنن

یکی از دوستان ماهم .ارایشگاه زد از اون ب بعد کلا تغییر کرد ... همه چیش.. تیپ و رفتارش تازه چیزای دگ ...

من عاشق ادمای ساده و خاکیم بعضیا ی کاری میکنن جوگیرمیشن همه رو فراموش میکنن 

برو بابا فازت چیه من ناراحتم سرسنگینه تو چی میگی

خب اگه سرسنگینه شاید از چیزی ناراحته شاید مشکلی داره آدم ها همه مثل هم نیست رفتارشون که چون شما تو شاغل بودن حالش رو می پرسیدی الان اونم باید همون‌طور رفتار کنه. دوستت شاید خسته میشه و حوصله جواب دادن ندارد همین

خب اگه سرسنگینه شاید از چیزی ناراحته شاید مشکلی داره آدم ها همه مثل هم نیست رفتارشون که چون شما تو ش ...

ن اخلاقش عین منه قشنگگگ مشخصه خودشو گم کرده بعصیا این مدلین منم طلاق گرفتم تازه دیگه سمتم نمیاد ولی عیب نداره خوش باشه

ن اخلاقش عین منه قشنگگگ مشخصه خودشو گم کرده بعصیا این مدلین منم طلاق گرفتم تازه دیگه سمتم نمیاد ولی ...

شما فقط حساس شدی همین.