نخیر عزیزم شما حسودیت شده🥴ایشون الان سرش شلوغه و خسته میشه و حق داره بنظرم دیر جواب بده
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
خب اگه سرسنگینه شاید از چیزی ناراحته شاید مشکلی داره آدم ها همه مثل هم نیست رفتارشون که چون شما تو شاغل بودن حالش رو می پرسیدی الان اونم باید همونطور رفتار کنه. دوستت شاید خسته میشه و حوصله جواب دادن ندارد همین
ن اخلاقش عین منه قشنگگگ مشخصه خودشو گم کرده بعصیا این مدلین منم طلاق گرفتم تازه دیگه سمتم نمیاد ولی ...
شما فقط حساس شدی همین.