2777
2789
عنوان

خوب بهش گفتم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 18 پست
ن بخدا حتی مادرمم فهمیده رفیقم رفتارش فرق کرده میگ تا طلاق گرفتی دور شد ازت اگرنه یکسره باهات حرف می ...

ببین عزیزم خودت رو بذار جای ایشون‌ . آنقدر جامعه خراب شده و همه تو زندگی های همدیگه هستن که واقعا همه فقط فکر حفظ زندگیشون هستن منظورم اصلا به این نیست که خدای نکرده شما مشکلی داری منکه اصلا شما رو نمی شناسیم که بخوام همچین نظری بدم ولی متاسفانه عرف جامعه اینطوریه نگاه جالبی نیست به افراد طلاق گرفته. شما هم می بینی دوستت دوری می‌کنه دیگه پیگیرش نشو. امیدوارم دوست بهتری پیدا کنی❤️

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه

امیدوارم از من نرنجیده باشی🌹

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اره بخدا دقیقا رفت ارایشگری یهو ارتباطش کمممم کرد کسی ک روزی ی،ساعت باهام حرف میزد یهو ناپدید شد حال ...

منم دیدم این مدلی شده دگ خوشم نمیاد ازش جایی ک اون باشه سعی میکنم نرم .اره خوب گفتی