ن بخدا حتی مادرمم فهمیده رفیقم رفتارش فرق کرده میگ تا طلاق گرفتی دور شد ازت اگرنه یکسره باهات حرف می ...
ببین عزیزم خودت رو بذار جای ایشون . آنقدر جامعه خراب شده و همه تو زندگی های همدیگه هستن که واقعا همه فقط فکر حفظ زندگیشون هستن منظورم اصلا به این نیست که خدای نکرده شما مشکلی داری منکه اصلا شما رو نمی شناسیم که بخوام همچین نظری بدم ولی متاسفانه عرف جامعه اینطوریه نگاه جالبی نیست به افراد طلاق گرفته. شما هم می بینی دوستت دوری میکنه دیگه پیگیرش نشو. امیدوارم دوست بهتری پیدا کنی❤️
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚