2777
2789
عنوان

بغلی شدن نوزاد یک باور غلط

129 بازدید | 11 پست

بغلی شدن نوزاد یک باور غلطه. کودک در ۱۴ ماه اول زندگی نیاز به امنیت داره...

✍️ آغوش مادر امن‌ترین و آرام‌بخش‌ترین مکان برای کودک هست و حس امنیت رو در کودک پایه‌ریزی می‌کنه...

وقتی نوزاد تو بغل مادرشه، ضربان قلبش آروم‌تر میشه، گریه‌هاش کمتر میشه و حتی خوابش هم بهتر میشه. این به خاطر ترشح هورمون‌هایی مثل اکسی‌توسین هست که باعث ایجاد پیوند عاطفی قوی و حس آرامش می‌شن...

🧠 مطالعات نشون دادن بچه‌هایی که زیاد بغل می‌شن، در آینده کمتر دچار اضطراب و مشکلات رفتاری می‌شن، چون پایه‌های اعتماد و امنیت در وجودشون قوی‌تر ساخته شده..‌.

وقتی یک ماما، مامان میشه   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید طبق انتی میشم ۳۸ هفته و ۶ روز 

طبق پریود ۳۸ هفته و ۳ روز 

زود نیست برا سزارین؟

بچه اولمه هیچ مشکلیم ندارم میترسم زود باشه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

توی این 14 ماه کی کارهای خونه رو انجام بده کی آشپزی کنه😩😩😩

یکی از بچه هام همین طوری بود از کارو زندگی افتاده بودم البته تا چهار پنج ماهگی شدید بود بعدش بهتر شد

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

بجز اغوشی...باید محیط خونه برا بچه امن و ارامش داشته باشه..که الان اکثر خونه ها دچارشن.

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

ببخشید طبق انتی میشم ۳۸ هفته و ۶ روز طبق پریود ۳۸ هفته و ۳ روز زود نیست برا سزارین؟بچه اولمه هیچ مشک ...

بعداز ۳۸ هفته بچه رسیده‌ست و در بیشتر موارد زایمان سالم و بی‌خطره؛ ولی اگر هیچ مشکلی نداری و شرایط جنین عالیه، اغلب پزشکان ترجیح می‌دن صبر کنن تا هفته‌ی ۳۹ یا حتی تا نزدیک‌های هفته‌ی ۴۰....

وقتی یک ماما، مامان میشه   
بعداز ۳۸ هفته بچه رسیده‌ست و در بیشتر موارد زایمان سالم و بی‌خطره؛ ولی اگر هیچ مشکلی نداری و شرایط ج ...

خب الان نامه داده برم بگم بهش تاریخشو بندازه عقب تر؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نه نگران نباش گفتم بعداز ۳۸ هفته بچه رسیده است تا روز زایمان هم تقریبا ۳۹ هفته ای و خوبه....

اهان ممنونم ازتون♥️🙏