2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها بعدش باردار شدی عزیزم ؟

من تمام آزمایشات و عکس رنگی دادم برای اینکه ببینم مشکلی دارم یانه مشکلی نداشتم از همسرم بود و ای وی اف شدم و الان نزدیک چهارده هفته ام 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

من تمام آزمایشات و عکس رنگی دادم برای اینکه ببینم مشکلی دارم یانه مشکلی نداشتم از همسرم بود و ای وی ...

مبارکه من تنبلی دارم همسرم هم نصف اسپرمش خوبه نصفش بد 

حالا دکتر گفته نیاز ب آی وی اف نیست

من مامان میشم ☺️💪

من تمام آزمایشات و عکس رنگی دادم برای اینکه ببینم مشکلی دارم یانه مشکلی نداشتم از همسرم بود و ای وی ...

هزینه ای وی اف چقدره گلم و ای یو ای

من مامان میشم ☺️💪

هزینه ای وی اف چقدره گلم و ای یو ای

رفت امدش زیاده سونوواژینال مکرر اینا من خودم برای چکاپ آزمایش ۵تومن برای عکس رنگی ۲تومن سونو واژینال هربار۴۰۰تومن بعد شهر خودم نبود مسافر بودم کرایه ماشین و خرج مخارج واقعا گرون بود پانکچر با بیمه ۱۰تومن بدون بیمه۲۴تومن فریز جنین۳۷۰۰چون شش تا جنین بود بیشتر باشه هزینه فریز بیشتر میشه انتقال هم۵تومن با بیمه بدون بیمه۶ونیم هزینه داروهای پانکچر و انتقال ۱۵تومنی فک کنم شد هربار دوتومن داروها پولش میشد دقیق نمی‌دونم چقدری شد ولی دارو زیاد و آمپول تزریقی زیادی داره و گرونه ای یو ای یه خانم انجام داد۳تومن با بیمه۲/۵تومن البته من خصوصی رفتم مرکز طهورا قم شوهرت باید یه مرکز خوب برای آزمایش بره اونجا دقیق تره

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔