2777
2789
عنوان

چرا قضاوت میکنن بعضی ها

145 بازدید | 14 پست

سلام خانما 

خیلی خلاصه میگم 

من قصد دارم یک پیج کوچیک اشپزی راه بندازم چون واقعا علاقه ذارم

چند روز پیش به همکارم که آقا هستن گفتم 

که میخام یک پیج مخفی مخصوص کار داشته باشم تا خواستم بگم مربوط به اشپزی 

برگشتن گفتن میخای دوست پسر پیدا کنی وعکسای شخصیت رو یواشکی بزاری ؟

من موندم !

آخه چرا بعضی آدما این مدلی آن سریع قضاوت میکنن ی دلمم میگن نکنه از رو حسادت یا نگرانی باشه حرفش 

اینم اضافه کنم چون ایشون ادمین هستن به ایشون گفتم 

اصلا فکرم درگیر حرفشه چند روزه دیگه بدم اومذه ازش!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استانه تحملتو ببر بالا

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اخه حرفش برام سنگین بود ینی چی میخای دوست پسر پیدا کنی عکس بزاری !

كاش معني حرفمو ميگرفتي

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ینی چی

استانه تحمل كه بالا باشه با يه حرف به هم نميريزي و عكس العملت منطقيه

چجوری؟

از نشخوار كنندگان ياد بگير وقتي چيزي ميخورن تو معدشون نگه ميدارن و نميدن توي رودهاشون و چند بار از معده بالاميارن ميجوون و دوباره ميفرستن توي معده و وقتي اماده شد ميفرستن تو روده منتها ما ادما برعكسشه يعني وقتي چيزي ديديم يا حس كرديم يا شنيديم نبايد سريع عكس العمل نشون بديم بايد چند دفعه بياريمش بالا مثل استقزاغ اما نديمش بيرون و دوباره بفرستيمش تو معده تا وقتي كامل اماده شد و همه جوانب و عواقبشو بسنجيم بعد بديم بيرون تا هم خودمون و هم ديگران اسيب نبينيم