2777
2789

البته که یسریاشون که کلا اهل ازدواجو اینا نیستن و تا چندین سال رابطتشون سفیده.ولی خودم میگم نه.چون طرفم همش باید جواب خاطر خواهاشو تو کوچه خیابون بده.طرف بگه عاشقتم هم من نمیتونم چیزی بگم چون فنشه.نمیدونم کلاااا.جور نیستم با کسایی که تو مجازی کار میکنن بجز اونایی که واقعا یچیزی دارن برای گفتن تو حرفشون.خودم ادم حساسیم.اونا هم که انتظار پو   رن استار دارن خیلی ببخشیدا.

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

نظر شما چیه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید

ولی نباید توی ویدیوها و عکس هاش باشم

من از دوربین و عکس گرفتن فراریم، یه دونه عکس توی گوشیم ندارم

فقط از سه چهار سالگیم عکس دارم و عکس های سه در چهاری که گرفتم

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اگه با اینجور آدم ازدواج کنی باید شرط بزاری که تو رو هم بلاگر کنهتا دعوا نشه

اینم حرفیه

شایدولی نباید توی ویدیوها و عکس هاش باشممن از دوربین و عکس گرفتن فراریم، یه دونه عکس توی گوشیم ندارم ...

مطمئن باش نمیشه تو عکسو فیلما نباشی😂