2777
2789
عنوان

خواستگارام همه سن بالان

507 بازدید | 49 پست

خودم متولد ۸۱م ولی خواستگارام متولد ۶۸.۶۹ شرایطشون خیلی خوبه ولی من نمیتونم واقعا حتی نمیدونم چطور مامانمو قانع میکنم میگمش از من خیلی بزرگترن میگه ایندت تضمینه چشونه وفلان مگ چقدر بزرگترن اعصابم خورده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم متولد 80 هستم همسرم 70.

بنظر من این اشتباه رو نکن. 

الان من به دنبال شناخت خودم و پیشرفتم هستم ولی همه میگن موهای شوهرت داره سفید میشه بچه بیار.  من 23 و اون 33 سالشه

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یعنی حتی خواستگار دهه هفتادی هم نداری؟؟

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل درآمد سپاهی زمن رها کردم این سرزمین راز مرگ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کارستمدیده پرداختمکسی رانباشد به کس برتری برابر بود مسگر و لشکری پرستش به فرمانم آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین خراجم دهدشاه وچادرنشین زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است به گیتی شکوفایی و دانش است چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن نه با مومیایی کنیدم کفن که هر بند این پیکرم بعد از اینشود جزئی از خاک ایران زمینکه هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین. زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

خوبه که اتفاقا دیگه بزرگ شده بچه هم نیست وضعیت کارو خونه و زندگیش هم مشخصه .پسرهای دهه شصتی هم دیگه رفتن سراغ دهه ۸۰ چون همین سال های خودشون دیگه خیلی شادابی و طراوت ندارن

همچین سن بالاهم نیستن 

خب اگه شرایط و موقعیت خوب میخوای دیگه همین سن ها میشه دیگه 

دهه ۷۰ که الان هیچی نداره که تازه بترکونه درسش تموم شده سربازی رو تموم کرده و تازه داره دنبال کارمیگرده 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
۳۳هنوز سنی نداره🙄🙄

واللا اونقدر تحت فشارم که نگو

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم