اره ما رومعرف به هم معرفی کرد با اینکه فامیل دور در اومدیم ولی به هیچ عنوان از خانواده های همدیگه اطلاعی نداشتیم اوایل کار خیلی هم با هم فرق داشتیم بعدا که رفتیم زیر یه سقف فهمیدیم که دیونه همدیگه هستیم و به شدت مکمل ، تا نری زیر یه سقف عشق نمیاد هیچی هم معلوم نیست همه فیلم بازی میکنن وقت زندگی مشخص میشه چطور آدمیه ، الان فقط شناخت با چشم باز بعد تو زندگی فقط گذشت و چشم پوشی از خطاهای کوچیک زندگی روقشنگ میکنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خوبه که اتفاقا دیگه بزرگ شده بچه هم نیست وضعیت کارو خونه و زندگیش هم مشخصه .پسرهای دهه شصتی هم دیگه ...
دقیقا همین ک خیلی بزرگتره مشکله
آدم توی یه گفتگوی خیلی عادی نمیتونه گاها با افراد بزرگتر از خودش خیلی ارتباط بگیره و بیشتر دنبال هم سن و سالای خودشه، کسی که بفهمتش، اونوقت این همه بزرگتر رو به عنوان شریک یک عمرش بپذیره؟
تروخدا ب حرف بقیه گوش نده مگ فقط هدف عروس شدنه دختر؟ هر کسی قسمتی داره زمانی دارهاصلا ب فشار ها توجه ...
چمیدونم چون اونا از لحاظ مالی بهترن میگن بهتر گیرت نمیاد منتظر چی هستی من الان دانشجوام میخوام سال دیگ برم ارشد ولی خالم خیلی دیگ دخالت میکنه و تحقیر میکنه که مثلا به خودم بیام معرفشم همون خالمه
دقیقا همین ک خیلی بزرگتره مشکله آدم توی یه گفتگوی خیلی عادی نمیتونه گاها با افراد بزرگتر از خودش خیل ...
من دارم اینو با 12 سال اختلاف برادرم با همسرش خیلی هم باهم شادن دوتا بچه ها دارن خانوم بزرگتره مشکلی هم ندارن ولی بازم به نظر من سخته ولی محال نیست بستگی به بز و علف داره
وضع مالیشون خوبه شغلشم شرکت نفته اما متاسفانه نمیتونم زو تعهدش حساب کنم مثلا اینجوری نیس که نشون بده ...
خب اگر پایبند و مقید نباشه اصلا نمیشه روش حساب کرد .
ولش کن .
وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل درآمد سپاهی زمن رها کردم این سرزمین راز مرگ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کارستمدیده پرداختمکسی رانباشد به کس برتری برابر بود مسگر و لشکری پرستش به فرمانم آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین خراجم دهدشاه وچادرنشین زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است به گیتی شکوفایی و دانش است چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن نه با مومیایی کنیدم کفن که هر بند این پیکرم بعد از اینشود جزئی از خاک ایران زمینکه هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین. زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️
تروخدا ب حرف بقیه گوش نده مگ فقط هدف عروس شدنه دختر؟ هر کسی قسمتی داره زمانی دارهاصلا ب فشار ها توجه ...
نمیدونی چقدر تو حرفاشون تحقیرم میکنن خوبه دارم درسمو میخونم ی آینده ای درست کنم واسه خودم ..تا تمرکز میکنم رو زندگیم حالم خوبه میان خرابش میکنن از دیشب کارم شده گریه حتی غرورم اجازه نمیده به دوستام بگم جریانو..پسره هم شهرستانه میگه من کارم اینجاس طرف مقابلم باید اینجا باشه بعد من چ درسم چ کارم باید اینجا باشه چون تو اون شهر جای پیشرفتی نیس حتی اینم مشکلمه هیشکی منو درک نمیکنه
متولد ۸۱ ام و یک آقایی متولد ۶۸ خیلی خیلی بهم توجه نشون میداد توی محیط کار و در حالیکه تازه از یک شکست عشقی نجات پیدا کردم اون برام شد فرشته نجات ، اولش حتی ازش خوشم نمیومد