2777
2789
عنوان

پولدارا بیاید از مشکلاتتون بگید

125 بازدید | 17 پست

هیچ ایده ای از مشکلات پولدارا ندارم بیاید بگید دیدم گسترده شه یکم😅

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اونا مشکلاتشون عین ماس فقط مشکل مالی ندارن که خب درسایه نداشتن این مشکل خیلی از مسایل دیگه هم حل میش ...

من هرمشکلی تو زندگیم دارم با پول حل میشه چرا پس🤣

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

عزیزم تنها دغدغه م اینه خدایی نکرده موجودی حسابم زیر ۵۰۰ میلیون نشه ک کارم به بیمارستان بستری میکشه

جووون یه بادمجون پرت کن هوس کردم😅

خداروشکر کن عزیزممن ک دلم به فنا رفت پول فقط میتونه حواسم رو پرت کنه چون شخصیتم جوریه ک پولکی نیستم

ماهم دل و روحمون به فنا رفته دیگه عزیزم مثلا تو خونه ای هستیم که راحت نیستم ولی خب پول تعویض نداریم

ماهم دل و روحمون به فنا رفته دیگه عزیزم مثلا تو خونه ای هستیم که راحت نیستم ولی خب پول تعویض نداریم

منم تا پارسال مشکلم شبیه تو بود 

تا اون حل شد یه داغ جدایی رفت رو دلم ک واقعا سخته برام بعد یک سال 

امیدوارم کل مشکلاتت همیشه بواسطه پول حل شه چون خدا بزرگه 

منم تا پارسال مشکلم شبیه تو بود تا اون حل شد یه داغ جدایی رفت رو دلم ک واقعا سخته برام بعد یک سال ام ...

جدایی🥺از همسر؟ یا از دست دادن عزیز؟امیدوارم😢

ببخشید که وسط تاپیکت سوال میپرسم ولی فردی با درامد ماهی حداقل ۱۰۰میلیون پولدار محسوب میشه؟یا متوسط؟

اره دیگه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز