قرمه_سبزی_بادوغ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 3209 عنوان پولدارا بیاید از مشکلاتتون بگید 125 بازدید | 17 پست هیچ ایده ای از مشکلات پولدارا ندارم بیاید بگید دیدم گسترده شه یکم😅 خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن 1404/03/07 | 21:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خاله_سارا_۹۵ عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 16295 اونا مشکلاتشون عین ماس فقط مشکل مالی ندارن که خب درسایه نداشتن این مشکل خیلی از مسایل دیگه هم حل میشه
arshida1384 عضویت: 1403/11/25 تعداد پست: 2262 بنده پولدار نیستم درآمدم خوبه وُ ولخرجم سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣
zahra_ch80 عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 2592 میتونه شکست عشقی باشه میتونه بیماری باشه میتونه خیلی مشکلات خانوادگی باشه پول به تنهایی لزوما خوشبختی نمیاره
بادمجون_شکم_پر عضویت: 1400/11/24 تعداد پست: 3965 عزیزم تنها دغدغه م اینه خدایی نکرده موجودی حسابم زیر ۵۰۰ میلیون نشه ک کارم به بیمارستان بستری میکشه نره خرهای سایت درخاست ندن مرسی
قرمه_سبزی_بادوغ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 3209 اونا مشکلاتشون عین ماس فقط مشکل مالی ندارن که خب درسایه نداشتن این مشکل خیلی از مسایل دیگه هم حل میش ... من هرمشکلی تو زندگیم دارم با پول حل میشه چرا پس🤣 خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن
قرمه_سبزی_بادوغ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 3209 عزیزم تنها دغدغه م اینه خدایی نکرده موجودی حسابم زیر ۵۰۰ میلیون نشه ک کارم به بیمارستان بستری میکشه جووون یه بادمجون پرت کن هوس کردم😅 خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن
zahra_ch80 عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 2592 من هرمشکلی تو زندگیم دارم با پول حل میشه چرا پس🤣 خداروشکر کن عزیزممن ک دلم به فنا رفت پول فقط میتونه حواسم رو پرت کنه چون شخصیتم جوریه ک پولکی نیستم
بادمجون_شکم_پر عضویت: 1400/11/24 تعداد پست: 3965 جووون یه بادمجون پرت کن هوس کردم😅 نه نمیدم گرونه نره خرهای سایت درخاست ندن مرسی
قرمه_سبزی_بادوغ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 3209 خداروشکر کن عزیزممن ک دلم به فنا رفت پول فقط میتونه حواسم رو پرت کنه چون شخصیتم جوریه ک پولکی نیستم ماهم دل و روحمون به فنا رفته دیگه عزیزم مثلا تو خونه ای هستیم که راحت نیستم ولی خب پول تعویض نداریم خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن
خاله_سارا_۹۵ عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 16295 من هرمشکلی تو زندگیم دارم با پول حل میشه چرا پس🤣 😂😂😂😂
zahra_ch80 عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 2592 ماهم دل و روحمون به فنا رفته دیگه عزیزم مثلا تو خونه ای هستیم که راحت نیستم ولی خب پول تعویض نداریم منم تا پارسال مشکلم شبیه تو بود تا اون حل شد یه داغ جدایی رفت رو دلم ک واقعا سخته برام بعد یک سال امیدوارم کل مشکلاتت همیشه بواسطه پول حل شه چون خدا بزرگه
silvermoonsilvermoon عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 1477 ببخشید که وسط تاپیکت سوال میپرسم ولی فردی با درامد ماهی حداقل ۱۰۰میلیون پولدار محسوب میشه؟یا متوسط؟
قرمه_سبزی_بادوغ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 3209 منم تا پارسال مشکلم شبیه تو بود تا اون حل شد یه داغ جدایی رفت رو دلم ک واقعا سخته برام بعد یک سال ام ... جدایی🥺از همسر؟ یا از دست دادن عزیز؟امیدوارم😢 خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن
قرمه_سبزی_بادوغ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 3209 ببخشید که وسط تاپیکت سوال میپرسم ولی فردی با درامد ماهی حداقل ۱۰۰میلیون پولدار محسوب میشه؟یا متوسط؟ اره دیگه خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن