2777
2789
عنوان

عکس بچگی🥲😅

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 74 پست
بفرست 🥲😂یاسی گقتم تنوع بدم شب اولی سیاه گذاشتم شب دومی قهوه ای اصلا نابود شدم کاشکی موهام خودم گذا ...

فرستادم

دوبار هم گذاشتی😐

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار منم دیدمت. کاربریت اشناسولی فاز کسایی ک از بچگیشون میزارن و نمیبهمم😂بچگی همه شبیه همن

کجا شبیه همن اخه😵‍💫مگه کره ای هستیم 

ولا ک متفاوتیم

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

فرستادمدوبار هم گذاشتی😐

آره شب اولی که گفتم بله برون هس 

و شب عقد تو سرم .....

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

آره شب اولی که گفتم بله برون هس و شب عقد تو سرم .....

تقویتش کن بیشتر نریزه🥲

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

تقویتش کن بیشتر نریزه🥲

باشه🥲

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

انگار منم دیدمت. کاربریت اشناسولی فاز کسایی ک از بچگیشون میزارن و نمیبهمم😂بچگی همه شبیه همن

همه دیدن منو🤣

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍