2777
2789
عنوان

عکس بچگی🥲😅

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 74 پست
بفرست 🥲😂یاسی گقتم تنوع بدم شب اولی سیاه گذاشتم شب دومی قهوه ای اصلا نابود شدم کاشکی موهام خودم گذا ...

فرستادم

دوبار هم گذاشتی😐

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

من چندبار از خودم گذاشتم همه منو میشناسن😂

انگار منم دیدمت. کاربریت اشناس

ولی فاز کسایی ک از بچگیشون میزارن و نمیبهمم😂بچگی همه شبیه همن

کاربری دست دوتا خواهره🌸

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

الهییییی🥲✨

😘💐

ما انسان ها مثل مدادرنگی هستيم... شايد رنگ مورد علاقه يکديگر نباشيم!!! اما روزی ... برای کامل کردن نقاشيمان به دنبال هم خواهيم گشت .. به شرطی که همديگر را تا حد نابودی نتراشيده باشيم.

معصومیتت فقط🥺😂

😂😂😂

ما انسان ها مثل مدادرنگی هستيم... شايد رنگ مورد علاقه يکديگر نباشيم!!! اما روزی ... برای کامل کردن نقاشيمان به دنبال هم خواهيم گشت .. به شرطی که همديگر را تا حد نابودی نتراشيده باشيم.

کجا شبیه همن اخه😵‍💫مگه کره ای هستیم ولا ک متفاوتیم

تو بچگی همه بیشترا شبیه هم هستن

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

آره شب اولی که گفتم بله برون هس و شب عقد تو سرم .....

تقویتش کن بیشتر نریزه🥲

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

اینم پسرم که شبیه خودم😁😁

وییییی الهیییی بگردممم🥲کپی خودتههه

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

وییییی الهیییی بگردممم🥲کپی خودتههه

😘♥🌹

انگار منم دیدمت. کاربریت اشناسولی فاز کسایی ک از بچگیشون میزارن و نمیبهمم😂بچگی همه شبیه همن

همه دیدن منو🤣