2777
2789
عنوان

عکس بچگی🥲😅

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 74 پست
چقد کوشولو بودی🥲

🥲🥲

عکس سم میفرستم واست از بچگیم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوشگلی عزیزم😍

ممنونم عزیزم😍❤️

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

🥲🥲عکس سم میفرستم واست از بچگیم

چرااا الهی🥲🥲🥲🥲

اون عکسه که برات فرستادم موهای جلوم یا زلف مصنوعی بود از وقتی گذاشتم سرم موهام داره میریزه😐

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

چرااا الهی🥲🥲🥲🥲اون عکسه که برات فرستادم موهای جلوم یا زلف مصنوعی بود از وقتی گذاشتم سرم موهام دار ...

ببینیش میخندی🤣

اوه😐 کاش نمیذاشتی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یک دختر بچه کله زرد مایل به سفیده با چشم آبی بزرگ و پوست سفید تصور کنید اون منم 

البته الان موهام تیره شده

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

چرا همه از بچگیشون میزارن از الانو بزارید دیگه بچگی ب چه درد میخوره همه شبیه هم بودن😂😂😂

من چندبار از خودم گذاشتم همه منو میشناسن😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

حرف دلمو زدییییی😂✨

😂💔

ببینیش میخندی🤣اوه😐 کاش نمیذاشتی

بفرست 🥲😂

یاسی گقتم تنوع بدم شب اولی سیاه گذاشتم 

شب دومی قهوه ای اصلا نابود شدم کاشکی موهام خودم گذاشته بودم