2777
2789
عنوان

عکس بچگی🥲😅

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 74 پست
بفرست 🥲😂یاسی گقتم تنوع بدم شب اولی سیاه گذاشتم شب دومی قهوه ای اصلا نابود شدم کاشکی موهام خودم گذا ...

فرستادم

دوبار هم گذاشتی😐

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

من چندبار از خودم گذاشتم همه منو میشناسن😂

انگار منم دیدمت. کاربریت اشناس

ولی فاز کسایی ک از بچگیشون میزارن و نمیبهمم😂بچگی همه شبیه همن

کاربری دست دوتا خواهره🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کجا شبیه همن اخه😵‍💫مگه کره ای هستیم ولا ک متفاوتیم

تو بچگی همه بیشترا شبیه هم هستن

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

آره شب اولی که گفتم بله برون هس و شب عقد تو سرم .....

تقویتش کن بیشتر نریزه🥲

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

اینم پسرم که شبیه خودم😁😁

وییییی الهیییی بگردممم🥲کپی خودتههه

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

انگار منم دیدمت. کاربریت اشناسولی فاز کسایی ک از بچگیشون میزارن و نمیبهمم😂بچگی همه شبیه همن

همه دیدن منو🤣