2777
2789
عنوان

بچه سوم

275 بازدید | 20 پست

خانما کمک کنید دو تا بچه دارم تازه از آب و گل در اومدن خیلی غیر منتظره حامله شدم ولی واقعا نمیخوامش از نظر اعصاب کشش ندارم دکتر بهم گفت فکرتو بکن هفته پیش گفتم سقط نمیکنم ولی الان خیلی پشیمونم کمک ندارم برام بزرگ کردن بچه یه کابوس 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نکن دختر خوب

نگهش دار

هدیه خدا رو ادم پس نمیزنه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

رو راست باش با خودت ، اگه شوهر خوبی داری براتون کم نمیزاره و وضعیت مالی خوبی داره و شما هم بچه دوست داری خب نگهش دار هدیه خداست 

میشه برام صلوات بفرستین و دعا کنین 🥹🙏به شدت نیاز دارم 🥺🥺🥺🙌

۳۴ سالمه ولی چون دو تا بچه هام پشت هم بودن خیلی سختی کشیدم برا بزرگ کردنشون

منم دقیق مثل تو بودم.33سالمه‌ دوتا شیر به شیر آوردم تازه امسال که دیگه دومی هم رفت مدرسه و من میخواستم نفسی بکشم با کاندوم باردار شدم .رفتم قرص سقط هم گرفتم ولی دلم نیومد گناه کنم .الانم هفت روزه دنیا اومده و من صد بار برگردم گذشته سقط نمیکنم با تمااااام سختی هاش

ششمین کاربری 😒

به این فکر کنید که چه قد آدم رو این کره ی خاکی هست،که دوست داشت تو موقیعت شما باشه،نمیدونم  اعتقاداتتون چه جوریه ولی خب سقط یعنی قتل عمد

بچه های ناخواسته البته من میگم خدا خواسته پرازخیروبرکت و روزی هستن