خانما کمک کنید دو تا بچه دارم تازه از آب و گل در اومدن خیلی غیر منتظره حامله شدم ولی واقعا نمیخوامش از نظر اعصاب کشش ندارم دکتر بهم گفت فکرتو بکن هفته پیش گفتم سقط نمیکنم ولی الان خیلی پشیمونم کمک ندارم برام بزرگ کردن بچه یه کابوس
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
۳۴ سالمه ولی چون دو تا بچه هام پشت هم بودن خیلی سختی کشیدم برا بزرگ کردنشون
منم دقیق مثل تو بودم.33سالمه دوتا شیر به شیر آوردم تازه امسال که دیگه دومی هم رفت مدرسه و من میخواستم نفسی بکشم با کاندوم باردار شدم .رفتم قرص سقط هم گرفتم ولی دلم نیومد گناه کنم .الانم هفت روزه دنیا اومده و من صد بار برگردم گذشته سقط نمیکنم با تمااااام سختی هاش