2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 20 پست

نگهش دار و فکر سقط ،نباش . گذشته از مسائل شرعی ،از نظر جسمی ،سقط کردن بچه سالم خیلی ضرر داره . یه همسایه داشتیم ،دوتا پسر داشت . ناخواسته حامله شد و خواست سقط کنه ولی خدا رو شکر پشیمون شد . چند سال بعد ،پسر بزرگش تومور مغزی گرفت و فوت کرد. خودش می گفت اگر هومن نبود ،دق می کردم . هومن اونقدر شیرین زبون بود . وقتی مامانش قربون صدقش می رفت ،می گفت: یادته میخواستی منو بکشی؟😂😂

منم دقیق مثل تو بودم.33سالمه‌ دوتا شیر به شیر آوردم تازه امسال که دیگه دومی هم رفت مدرسه و من میخواس ...

دختر منم‌ امسال میره کلاس اول واقعا هر روزم گریه شده نمیخوامش  از سقطم میترسم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اولش یکم سختته بعد یجوریه که بچه ها همو بزرگ میکنن.تو فکر سقط نباش اون حق زندگی داره...چطوره بچه اول یا دومتو بکشی بزاری این بیاد اونا بالاخره یکم زندگی کردن اما این هیچی....

ببین چقد وحشتناکه بچه هاتو بکشی اونم مثل همیناس الان جون داره فقط هنوز ندیدیش و درکی ازش نداری اونم غذا میخوره رشد میکنه یه بچه اس

۳۴ سالمه ولی چون دو تا بچه هام پشت هم بودن خیلی سختی کشیدم برا بزرگ کردنشون

دقیقا موقعیت من مثل تو بود با این تفاوت که شوهرم میگف سقطش کن وقتی دنیا اومد ازهمه نظر عالی بود اروم خوب دخترم کمکم شد الان یه سالش قندونبات خانوادمون شده باباش جونش براش درمیره😍😍

دقیقا موقعیت من رو داری با این تفاوت که همسرم هم به دلایلی بیکار شده بود ،دوهفته گریه کردم ولی قصد تن دادن به گناه نداشتم ،نگهش داشتم ولذتی که از تک تک لحظات فرزند سومم بردم از دوتا فرزند قبلی نبردم والان با دیدنش خوشحال ترینم .والحمدلله برکتی تو زندگیمون آورد. وشغل همسرم هم به بهترین نحو حل شد .

دختر منم‌ امسال میره کلاس اول واقعا هر روزم گریه شده نمیخوامش از سقطم میترسم

من همسن توام ولی مثل تو دختر پسرم پشت سرهم اومد دوسال فاصلشونه البته من ۲۰ سالم بود دخترم اومد ۲۲سالم بود پسرم ۳۳ پسرکوچولوم نگهش دار یجوری بهش دل میبندی که میشه دردونت