ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
در مورد حکم جلب هست طرف متواری شده نمیتونم بگیرمش دیروز از دستم در رفت همه میگن باید خودت جاشو پیدا کنی اخه من چجوری بگردم پیداش کنم تازه اگه پیداش هم بکنم همون لحظه زنگ بزنم نمیان بگیرنش که!!!! میخوام بدونم قانونی برا این موارد نیس؟؟؟ مث مسدود کردن حساب یا چه میدونم مثلا اداره ای جایی بره بگیرنش
من وکیلم .برو اجرای احکام درخواست مسدودی حساب بده جاشم اگه خطش روشنه در خواست نقطه زنی بده یا استعلا ...
دیروز کم مونده بود بگیرمش متاسفانه صابخونه باهاش همکاری کرد برد خونش منم چون حکم ورود به منزل نداشتم نتونستم کاری کنم رفتم کلانتری برام صورتجلسه کرد و یه نامه نوشت به اجرای احکام برای درخواست حکم جلب جدید که اجاره ورود هم داشته باشه
حالا همه اینا روشنبه برم اجرا برام انجام میدن؟ اخه معمولا میگن برو نوبت بگیر نوبت هم میگیری وقت میدن برا یع ماه دیگه !!! خب اگه از کشور خارج بشه چی ؟😭😭
وقتی حکم جلب طرف مرجع قضایی صادر بشه، پلیس حق داره طرف رو در هر جایی که ببینه، بازداشت کنه. ولی پلیس ...
همین دیگه ! منم نمیدونم چجوری پیداش کنم ! توی حکمم نوشته هر ساعت از شبانه روز دیدیش میتونی زنگ بزنی بیان ببرن ولی میرمکلانتری میگم اینجوری میشه میگن نه باید حضوری بیای وقت بگیری مامور بدیم