2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر زنی قصد طلاق داشته باشد ولی منتظر مرگ پدرشوهر ثروتمندش باشد که ارثی که ازین طریق به شوهرش میرسد را با مهریه خود بگیرد در این صورت ایا پدر شوهر میتواند کاری کند که ارثی به این پسرش برسد ولی به نامش ثبت نشود؟؟

اگر زنی قصد طلاق داشته باشد ولی منتظر مرگ پدرشوهر ثروتمندش باشد که ارثی که ازین طریق به شوهرش میرسد ...

نمیدونم ولی همچین کاری دور از عقله

چون مرگ دست خداس کی میتونه تضمین بکنه اون پدرشوهر حتما زودتر میمیره از بقیه؟!!!!!!!!!!

خیلی ناراحت شدم که نتونستی بگیریش😔

ولی مطمئن باش همچین ادمی بعد از زندان رفتن حتما پرداخت میکنه

طلاقم میده

خسته و ناامید نشو، برای حق خودت و جوونیت بجنگ و ازش بگیر🥺

درکت میکنم با تمام وجودم مخصوصا توی قوانین مردسالار ایران

خیلی ناراحت شدم که نتونستی بگیریش😔ولی مطمئن باش همچین ادمی بعد از زندان رفتن حتما پرداخت میکنهطلاقم ...

خیلی درمونده شدم 

نمیشه گیرش انداخت

دوماهه جلبشو دارم هیچی به هیچی

خیلی درمونده شدم نمیشه گیرش انداختدوماهه جلبشو دارم هیچی به هیچی

منم همین طور

تنها دلخوشیم کسر از حقوقش بود که با اداره توانی کرده 7 ماهه واریز نکردن

ناچارم شکایت کنم

ولی اگر حقمون نگیریم اینا خیلی خوشبحالشون میشه

من زیر بار ظلم نمیرم

سالهایی که باهاش زندگی کردم کافیه

تو ام بجنگ، چون میدونم چقدر سختی کشیدی که به این جا رسیدی حالا که محکوم شده زیربار توافق نرو

اون همین رو میخواد، چقدر مگر میخواد فراری باشه بالاخره برمیگرده، اون میخواد خسته و ناامیدت کنه

ولی ادامه بده

صبورباش، خدا هست، قطعا درست میشه

ی پولی ب مامور باید بدی شماره شخصیشو بگیری وگرنه تا بیان در می‌ره طرف ، یا اگه آشنایی داری بگی بسپار ...

ببخش اگه ممکنه چنتا سوال بپرسم

برای مهریه ای که حدود ۱۲ سال پیش اجرا احکام نرفته فقط اعسارش قبول شده بود و تقسیط شده ولی اجرا نذاشتن . الان میشه چکار کرد ؟ چطوری میشه متوجه شده مال یا حسابی داره یا نه ؟ 

چون اجرای احکام میگه ما استعلام نمیگیریم