2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 58 پست
نگران من نباشیم نگران خودتون باشین دوستان جررررردانشگاه هم مثل کنکور میگذره همونطور که تیزهوشان موند ...

عزیزم من 6 سال فرزانگان یک تهران درس خوندم دانشگاه هم پارسال پزشکی قبول شدم و داشتیم امثال تو توی مدرسه خودمون و بقیه مدارس ولی حب اونجا هم تحویل نمیگیرنتون چون همه میدونن چطوری اومدی و موندی پس حرف بیخود نزن بیشتر از این

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ما نبودیم که تو الان زر مفت نمیزدی ننه بابات مرده بود بنده خدا

اولا که تو کاری نکردی بابات کرده

دوما این چه ربطی داره شما رو مفتکی بفرستن دانشگاه؟

در حدی که انقد بی سوادی از ۳۰ تا تست فقد ۳ تاشو بزنی که یکیش هم غلط دربیاد

🤦🏻‍♀️😂حالا سهمیه قبول میکنم اما تیزهوشان عمرا رفته باشه 😐والا تا همین پارسال معدل های زیر هیجده ...

قبولی تیزهوشان هم سهمیه رو اعمال میکنه مثل کنکور اگه هم مونده باشه با پارتی مونده

عزیزم من 6 سال فرزانگان یک تهران درس خوندم دانشگاه هم پارسال پزشکی قبول شدم و داشتیم امثال تو توی مد ...

دقیقا به خدا منم تیزهوشانم پسره همه درساشو افتاده از قبولیه پزشکیش مطمئنه 

قبولی تیزهوشان هم سهمیه رو اعمال میکنه مثل کنکور اگه هم مونده باشه با پارتی مونده

دقیقا با سهمیه هست اما خب به طور کلی برای مدرسه ما اگر پارتی بازی می‌کردن میفرستادن یک مدرسه دیگه تو یک ناحیه دیگه که معمولا از بقیه فرزانگان ضعیف تر بود 

من فرزانگان سه کرج بودم یادمه هرکس زیر هیجده بود پرونده اشو تحویل میدادن البته مدرسه من با فرزانگان ...

منم قدوسیه قمم 

پارسال دو تا رتبه ۲۰ داشتیم ولی معدل زیر ۱۸ داریم تو مدرسه همچنان 

دقیقا به خدا منم تیزهوشانم پسره همه درساشو افتاده از قبولیه پزشکیش مطمئنه

اینده اش هم معلومه فقط قبولیش نیست....وقتی درس های دبیرستان رو افتاده ترم یک دانشگاه مشروط میشه

اینده اش هم معلومه فقط قبولیش نیست....وقتی درس های دبیرستان رو افتاده ترم یک دانشگاه مشروط میشه

منی که تجربیم ریاضی هیچی بارم نیست ۶۰ زدم اون وقت درس تخصصیشو ۵ زده 😑

تاپیکتو اتفاقی دیدم

خواستم بگم داشتن سهمیه افتخاری نداره که انقدر بخوای بخاطرش بقیه رو مسخره کنی دخترخوب

درضمن شاید شما بتونی به کمک سهمیه به درجات بالا برسی اما قطعا هیچوقت تحصیل کرده به حساب نمیای فقط ی مدرک داری همین که هیچی از محتواش نمیدونی

اگه نمیتونی مودبانه جواب بدی ریپلی نزن

من‌از‌بیگانگان‌هرگز‌ننالم!که‌‌بامن‌هرچه‌کرد‌آن‌آشنا‌کرد.....