2821
2789
عنوان

دوست پسرم

469 بازدید | 48 پست

خب ۱۷سالمه رشتمم تجربیه درسمم متوسط رو به بالا خیلی تلاش میکنم تا اون چیزیو که میخوام بش برسم

تا الان رل نداشتم بعد الان یه پسره اییی هست ۱۸سالشه 

خیلی درسته خانوادش خودش شخصیتش نمیدونم حدو مرزش

همه چیش اوکیه قیافه جفتمونم طبق گفته بقیه خیلی خوبه بهم میایم

۱ماه از طریق یکی از دوستام باهاش آشنا شدم

اصلاااااا هول و لاشی نیس من اینو تضمین میکنم

اما میترسم خانوادم بفهمن اعتمادشون بره از دست🙂🥲

بهش گفتم گفت تا ۱۸ سالگیت مخفی نگه دار بعد خودم با بابات حرف میزنم

حقیقتش من هدفام بزرگتره خیلی تا الان از لحاظ درس اذیت شدم میخوام اگ خدا بخواد به یه جایی برسم 

نمیدونم این رابطه رو تموم کنم یا نه 

دو بارم دیدمش خیلی با حدو مرز واقعا مشخصه خانوادش عین خودمونه خودشه ادا در نمیاره اونم کلاس دوازدهمه

بعد اون روز باهاش بیرون بودم برا اولین بار بود یه پسر دستو میگرفت تمرکز برای درس نداشتم امتحانمو اون جور که میخواستم ندادم 

چیکار کنمم🥲🥲

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه واقعا درست مهمه بیخیال رابطه شو

چه سمی باشه چه نباشه وقتتو میگیره و ممکنه یجا اسیب ببینی و نتونی درست به کارات برسی ، چون مسئله عاطفیه.

بنطرم خیلی زوده برات

ضمن اینکه هیچکدومتون بزرگ و بالغ نیستید برا رابطه فعلا

خب چیکار کنی

من ازت ۳ سال بزرگترم من ۱۷ سالم بود تو همچین لجنی افتادم

مورد اول

هیچ وقت درمورد پسرا اقایون با اطمینان حرف نزن هرکاری ازشون برمیاد فقط بازیگر خوبین

مورد دوم بچسب به درست موفق شی قبول شی دانشگاه پرهههههه پسره 

سوم ارزشت خیلی خیلی بالاس قدر خودتو بدون

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بنظرم تمرکزتو فعلا بزار رو درس 

اگرم خواستی وارد رابطه شی 

حداقل به یکی از اعضای خانواده بگو 

پسرا رو ۶ ماه باید بگذره از رابطه ک تا حدی بتونی بشناسی

میتونین ماهی صدام کنین🎀

جمع کنید باو

اگر صرفا واسه دوستی و رل هست حرفی نیست

ولی ازدواج خیلی زوده حداقل تا ۷. ۸  سال دیگه

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

اسی ما موهامونو سفید کردیم از دست پسر ۳۰ سالهاخه پسر ۱۸ ساله؟؟؟۱۸ ؟؟؟!؟!؟!🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍ ...

آخ دلم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز