2777
2789
عنوان

دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 48 پست
چقد از این حرفا شنیدیمحناشون رنگی نداره

اصن این جور روابط بنظرم مضحک ترین مدل رابطس که اخرم میکن نه این یکی دیگه فرق میکنه

کاش تا بلوغ درستی نرسیدن بچه هامون اجازه رابطه رو به خودشون ندن 

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سطح خانوادمون واقعا بالاس از برخورد باهاش فهمیدمبابام اینو اصلاااا هیچی حساب میکنه نمیدونممم چرا خر ...

برو دانشگاه نظرت کلا عوض میشه.

بگو میخوام تمرکز کنم واسه درسام، کات کن

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

بهش بگو اگه دوستم داری تا ۱۸ سالگیم صبر کن اگه دوستت داشته باشه واقعا سکوت میکنه صبر میکنه  تو کنکور بدی بعد رابطه ادامه میدین خواهرم و رلش همین کار کردن پسر خیلی خوبی هم هست باور کن یکبار هم بهش پیام یا زنگ نزد 

بخون رشته خوب قبول شو گوشی همه چیزم خاموش کن

♥️

ببین من از یکی خوشم میاد پزشکی میخونه خیلی هم خوشتیپ و همه چی تمومه بهش گفتم ک ازش خوشم میاد و اونم پا داد ولی مث تو دیدم ک داره از لحاظ درسی آسیب میزنه خودم ریدم تو رابطم باهاش بعد اون به هر دختریم پا نمیداد خدایی بخوام بگم به نظرم تا دانشگاه واقعا تعطیل درسو با هیچی عوض نکن با اینک ازت کوچیک ترم ولی نظر شخصیمه

به درست لطمه می زنه تموم کن رابطه رو وقت برا موقعیت‌های خوب زیاد داری معمولا رابطه هایی که تو سن کم ...

ببین همه چی برام فراهمه یه جور دیگه روم حساب میکنن اگ بفهمن هیچی دیگه از چشمشون میفتم بد جور چون اعتماد دارن