2777
2789
عنوان

دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 48 پست
بعد یه سری رفتاراش انگار بچس نمیدونمم انگار من بیشتر میفهمم

چون همیشه یه دختر از یه پسر زودتر به بلوغ فکری میرسه

مثلا یه دختر ۱۸ ساله و یه پسر ۱۸ ساله به ظاهر همسنن ولی دختر بیشتر میفهمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به عنوان کسی که اون زمان تجربشو داشتم میگم نمیتونی به هیچ وجه روی درست تمرکز کنی خودم یک سال از عمرم به این روش اون زمان هدر رفت و تازه تا بعدش اومدم خود اولم رو پیدا کنم چند ماه طول کشید که شاید ضررش رو هیچ وقت نتونم جبران کنم 

بنظرم تا ۲۵ سالگی دوران طلایی عمر هست و این کار باعث هفت افتادن آدم میشه 

اولویتت و تمرکزت رو بذار روی کنکورت. برای این کارا بعدا هم وقت هست. حتی اگه بهترین پسر دنیا هم باشه وقتی تمرکزت رو ازت گرفته اون رابطه ارزششو نداره

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

آقاییه ۱۸ ساله میخواد با بابات حرف بزنه؟ خودت خندت نمیگیره؟

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

بعد یه سری رفتاراش انگار بچس نمیدونمم انگار من بیشتر میفهمم

عزیزم پسر تو هرسنی بچه س تو بگو30ساله من نامزدم 26سالشه هنوزم رفتارای بچگونه داره کلا اقایون تو هرسنی یه رفتار بچگونه داره

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

عزیزم به خاطر یه دست تو دست امتحان ندادی هب   اگه  اینجور ادامه بدی  کلا  میبازی  ایندتو

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم