2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گان متیک و لجند چندتا داری

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چی هسبم یاد بدینحوصلم سر رف

الانم بریزی چند ماه طول می‌کشه  دستت راه بیوفته

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

با این اکانتی ک میخوام بازی کنم هیچی ندارم ولی اکانت اصلیم حدود 25 تا گان و اسکین دارم

شوهر من تاحالا ۳۰۰میلیون بیشتر هزینه این کالاف کرده معتاده ۵ساله

شوهرت یوتیوبرهس؟

نه والا میگه دوست دارو برا دل خودمه

ولی بخاطر بازیش یه عالمه دوست یوتیوبرداره

بعضی شبا با این پسرا که لایو میذارن دونیت جمع میکنن  میره بازی میکنه

نه والا میگه دوست دارو برا دل خودمهولی بخاطر بازیش یه عالمه دوست یوتیوبردارهبعضی شبا با این پسرا که ...

من  هروز تو استریمم ولی نمیام برای گیم 300 میل خرج کنم 

20 میل خرج کردم هنوز تو عذاب وجدانم🤣