2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همین امسال افطاری دعوت کردم.برای افطار (آش رشته ، شامی، ، نون و پنیر سبزی، خرما، زولبیا بامیا)برا ...

سنگ تمام گذاشتی👌👌👌

ولی اگه همون پول کتری برقی و لباسا و پارچه هارو میزاشتی رو پول نقدی که کادو دادی همه رو یه جفت گوشواره یا دستبند میگرفتی شیک تر بود و بیشتر به چشم میومد

من بودم غذا چلو کباب . سالاد . ترشی. سبزی. دوغ . نوشابه چایی . میوه .شکلات یک نوع دسر . پاگشا ما هد ...

خوب کادوی عروسی از پاگشا و دیدن خونه عروس جداست

مثلا ما عقد یه کادو میدیم

بعد عقد پا گشا میکنیم یه کادو میدیم

عروسی یه کادو

پاتختی یه کادو

پاگشا یه کادو

خونش میریم یه کادو

تو دوران نامزدی مراسمات مثل اعیاد کادو جدا میدیم

حالا فرق نمیکنه عروس خواهر باشه یا زنداداش یا خواهر شوهر یا جاری

برای پاگشا و مهمونی؟ معمولا وسایل خونه هدیه میدن طلا برای مراسم عقد

سرویس چای خوری بخر

من یکی از تاپیکام درمورد پاگشای عروسه یکیم درمورد کادو به عروسه  دوس داشتی برو بخون 

اره اما خب میترسم یوقت کادویی ک بدم کم باشهتا بحال کسیو پاگشا نکردم

بهترین کار پوله اگر نمیخوای پول نقد بدی و توان مالی بالای ۲ تومن هست سکه پارسیان یا طلای مینیمال بخر

به هیچ عنوان لوازم منزل یا کیف و کفش و لباس نخر

چون یا وسیله داره یا سلیقه عروس نمیشه

کم سعادتی منه

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩فدات

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن