2777
2789
مبارکهمن فقط جاری پاگشا کردم نیم ست دادم و سوپ پیش غذا و جوجه و چنجه و برگ و کوبیده غذای اصلی بوددو ...

چرا تو نشدی جاری من😓

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره چقدر بخوای هزینه کنی 

من باشم یه تیکه طلای سبک .

مثلا از این طرح های کوچولو ورقه ای که بند می ندازن به عنوان دستبند 

از ۷۰۰ ۸۰۰ داره تا ۳ تومن

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
خواهر نیم ست طلا؟ وسعم نمیرسه خیلی طلا رفته بالا

بله

به نظرم ارز یا طلا بدید 

نه وسیله نه پول نقد

منم همین یه برادر شوهر مجرد رو داشتم برام مهم بود هم عقد هم پاگشا هدیه خوب بدم

That's how it goes, Everybody knows

جاریتون همینقدر که شما مهربون و با فهمید ک اول زندگیشون طلادادیدبه دردشون بخورهایشونم جبران کردن؟😉

عزیزید

ما بخاطر برادر همسرم و اعتبار ایشون پیش ما هدیه دادیم

اون موقع جاری جان رو نمی‌شناختم

ولی الان میبینم خانم بسیار محترم و دلنشینی هستن و بسیار آداب دانن

That's how it goes, Everybody knows

من همین امسال افطاری دعوت کردم.

برای افطار (آش رشته ، شامی، ، نون و پنیر سبزی، خرما، زولبیا بامیا)

برای شام (زرشک پلو با مرغ ، باقالی پلو با گوشت، سالاد ماکارونی ، زیتون پرورده ) البته من دوست داشتم ماهیچه بذارم عوض گوشت ولی چون تعداد مهمون هام بالا بود، نزدیک چهل نفر  اصلا نمیشد، خیلی گرون درمیومد، 

برای هدیه هم یه کتری برقی با سه میلیون پول نقد و کلی لباس شامل شال پارچه پیرهنی، روسری، تونیک شلوار ، بلوز ، تی شرت  برای داداشم هم پارچه‌ شلواری، پیرهنی و ...

یکبار بیشتر زندگی نمیکنی، پس خوب زندگی کن