2777
2789
عنوان

شوهر شما هم بی غیرتن یا

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 41 پست
اگه ذره ای باعث رنجشت شده یا کسی باعث شده بره این حرکتو بزنه الهی خیر از زندگیش نبینه

میام خودمو توجیه کنم میگم شاید کسی یادش داده بعد با خودم میگم به فرض بهش یاد بدن خودش غیرت نداره؟ من زنشم 

نمیگم خیلی خوبما؛ ولی بین دخترای امروزی که خیلی کارها میکنن من حتی موقع حرف زدن با آقایون هم مستقیم تو چشم طرف نگاه نمیکنم 

اصلا خود این پسر همه این اخلاق های منو دید و می‌گفت روز به روز بیشتر عاشقنجابتت شدم باورم نمیشه هنوز

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

فکر کنم داره تمام تلاششو می‌کنه که طلاق نگیری، اما کارش واقعا بد بوده

آخه چه ربطی به طلاق داره 

اینکار یعنی فسخ عقد نتیجش فقط طلاق بدون مهریه هست 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میام خودمو توجیه کنم میگم شاید کسی یادش داده بعد با خودم میگم به فرض بهش یاد بدن خودش غیرت نداره؟ من ...

عزیزم هرچیزی از هرکسی برمیاد اینم یکی لنگه بقیه مردا غصه نخور رفت که رفت فدای سرت خدا تقدیرتو قشنگ کنه❤️

غم که از حد بگذرد دل حس پیری میکند ..سن هرکس را غمش اندازه گیری می کند🥺🥺

چون به هر دری میزنن که مهریه ندن یا طلاق ندن 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

من کنار هرکسی باشم توانم رو میذارم براش همسر دوست خانواده شغل ...

همه توانتو گذاشتی که الان بهت تهمت زده درخواست طلاقم داده ادما جنبه خوبی زیاد رو ندارن این رو خیلی از فلاسفه و روانشناسای برجسته گفتن 

عزیزم هرچیزی از هرکسی برمیاد اینم یکی لنگه بقیه مردا غصه نخور رفت که رفت فدای سرت خدا تقدیرتو قشنگ ک ...

مرسی عزیزم 

حالا جالب می‌دونی چیه؟

همش از من طلبکارع 

استوری عاش حرفاش پیش بقیه 

طوریه که انگار من یه زن بی وفا بودم که تا یه ذره این آقا اشتباه کرد ولش کردم

درحالی که من دوسال تموم هرچی از دستم اومد کردم اگر تو این دوسال ول کرده بودم رابطه رو مطمینم سر شش ماه جدا شده بودیم چون این آدم نگه داشتن بلد نبود صبوری بیش از حد کردم 😔کاش حداقل قدرم رو میدونست اینقدر نمیسوختم

میخواد نری فقط راهشو بلد نیست

آخه این چه ربطی به نرفتن داره؟

مگه معنی فسخ نکاح این نیست که می‌خوام طلاقش بدم و حق و حقوقی هم ندم 

میشه بیشتر توضیح بدی 

میخواد نری فقط راهشو بلد نیست

اتفاقامیخوادبره امامفت ومجانی داره ابروشم میبره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چرا فکر کردی روانپزشکی و میتونی آسیب های روحی و روانی یک فرد رو درمان کنی؟؟

کاش به جای انتخاب یه آدم اشتباه و تلاش بی نتیجه برای اصلاحش از همون اول یه آدم سالم انتخاب می کردی.

الانم دیگه برات مهم نباشه با این کاری که کرد از چشمت میفته و میتونی راحت تر فراموشش کنی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

آخه این چه ربطی به نرفتن داره؟مگه معنی فسخ نکاح این نیست که می‌خوام طلاقش بدم و حق و حقوقی هم ندم می ...

اخه میگی برای طلاق نمیاد و بهت میگه دوستت داره !

حتما دیده تحت فشار گذاشتیش اونم رفته یه حرکت زده مثلا بگه منم بلدم!

ولی خب اگر میخواست طلاق بگیره همون اول راحت میومد دیگه غیرازینه؟

چرا فکر کردی روانپزشکی و میتونی آسیب های روحی و روانی یک فرد رو درمان کنی؟؟کاش به جای انتخاب یه آدم ...

قرار نیست برای ترمیم همیشه با یه پزشک همراه بشی گاهی انتخاب یه آدم درست باعث ترمیم میشه 

من تونستم خیلی از زخم های کودکیش رو شفا بدم بابت این خوشحالم 

ولی برخی اخلاق ها رو نشد هرگز عوض کنم 

من چندماه بعد عقد فهمیدم اینا رو

اخه میگی برای طلاق نمیاد و بهت میگه دوستت داره !حتما دیده تحت فشار گذاشتیش اونم رفته یه حرکت زده مثل ...

سر لجه 

با خانوادم 

که چرا رفتم مهریه و این چیزا گذاشتم اجرا 

اون نیومد بگه دوسم داره 

من یه سری حالم خیلی بد بود بهش پیام دادم بستمش به توپ که چرا چته چی میگذره تو سرت اینطوری می‌کنی اصلا از اول دوسم داشتی؟ چرا گند زدی به همه چی و این حرفا 

که گفت این مدت که نبودید هر لحظه از زندگیم به فکرتم شب و روزم یکی شده 

اینا رو میگه درحالی که برای برگشتنم هیچ تلاشی نکرد برای حل کردن ...

حتی یه پیام خشک 

یه زنگ 

یه حرف

فقط بلده استوری تیکه دار بذاره نقش قربانی بازی کنه

شما خودش وخانوادشو دیدی وهیچ نقطه مشترکی باشما نداشتن اما تلاش کردی مربی تربیتی باشی تا با مدل خودت تربیتش کنی پس درموردشما حس همسر نداشته حس معلم داشته

وفکر میکرده حتما مثل این اقا گیرت نمیاد که صدتو براش گذاشتی

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس