2777
2789
عنوان

بارداری با اورژانسی 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 72 پست
بعضی وقتا میگم شیطون میگه با هرکی اومد ازدواج کنم از این خانواده راحت بشم

اشتباه محض محضضضض

تنها راهت اینه خودت رو رشد بدی از لحاظ فردی شخصیتی  تا دقیقا یه نفر مث خودتو جذب کنی .مطمعن باش ادمش درست باشه ازدواجت خوب پیش میره و جبران سختیات میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه محض محضضضضتنها راهت اینه خودت رو رشد بدی از لحاظ فردی شخصیتی تا دقیقا یه نفر مث خودتو جذب کن ...

چون خانواد از نظر مالی و فرهنگی بالان افراد بالا میان برای همین همیشه سر خواستگار دعوا داریم همش رد میکنم 

منم با قرص اورژانسی باردار شدم و خیلی ناشکری کردم و خدا زجرم داد اشکم رو درآورد چون همه جوره اقدام کردم سقط نشد یواشکی همسرم و خدا بد اشکم رو درآورد توی ۴ ماهگی گفتن نمیشه سقط بشه اما بچه سالم نیست تو خیابون فقط زجه میزدم گفتم هرچی باد اباد دکتر گفت ۳۰ تومن میگیرم سقط میکنم اما پولش جور نشد که سقط کنم وقتی زایمان کردم خدا یکی محکم زد تو سرم گفت فقط خواستم ادبت کنم که دیگه هدیه منو پس نزنی خدا بعد ده سال ی دختر خیلی بور و خیلی سفید چشم خاکستری بهم داد بچه صحیح و سالم حتی ی خط روش نبود غربالگری گفت از همه جهت سالمه خدا خودش رو خوب بهم نشون داد و دیگه به همه میگم تو رو خدا بمیرید هم سقط نکنید نمیدونی من و همسرم هرجا میرفتیم چجور گریه میکردیم بچمون سالم بدنیا بیاد و همینجا هم میگم خدایا ببخش که میخواستم دخالت توی کارت بکنم نه من چشم رنگی هستم نه همسرم همه دخترم به اسم عروسک صدا میزنن از شدت زیبایی 

عزیزم اورژانسی رو چندم سیکل خوردی؟ یعنی چندروز بعد پریود قبلیت ؟ جوابت مهمه واسم

من دقیقا یه هفته بعد عادتم  نزدیکی داشتم و یه روز بعد حدودا ۲۸ساعت بعد قرص رو خوردم(چون برعکس جایی بودم که اصلا داروخونه نبود):///

منم با قرص اورژانسی باردار شدم و خیلی ناشکری کردم و خدا زجرم داد اشکم رو درآورد چون همه جوره اقدام ک ...

تا وسط پیامتون روکه خوندم قلبم داشت وایمییتاد و واقعا خوشحال شدم که سالم دنیا اومده بچتون.از ته قلبم خوشحال شدم.

بعد این دوسه روز یکم حالم بهتره.دارم کم کم کنار میام باهاش هرچند هنوز حسی ندارم بهش شاید چون اوله و سوپرایز شدم 🥲😄😄

ولی ممنونم که گفتین .برام دعاکنین خدا برام اسونش کنه انشاالله بچه منم سالم دنیابیاد .