2777
2789
عنوان

بارداری با اورژانسی 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 72 پست
من تجربه داشتم سه ساله پیش دقیقا تو موقعیت شما بود افتضاح وقتی فهمیدم انقد گریه کردم سه ماه شب و روز ...

منم دخترم خیلی قدمش مبارک بود خیلی مساعل توزندگیمون خودبخود درست شد .امیدوارم خدا بهم توانسو بده

طبیعیه که استرس داری و نگرانی چون هیچ تصوری بابت همچین شرایطی نداشتی مطمعن باش به دنیا بیاد بغلش کنی ...

قبلا شوهرم مخالف بود میگفت دوسه سال بعد .الان بهش گفتم خیلی ریلکس گفت خب دیگ مگ نمیگفتی یه سال دیگ الان الان شده دیگ ولش کن:/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه واقعا چیز الکی نیس واقعا مسئولیت داره اینده داره من وضع مالی خوبی دارم بابام قاضی مامانم معلم دا ...

میدونم واقعا حرفات درسته وخق میدم بهت.خودمم تو خانواده ام شرایط مشابه داشتم براهمبن همیشه حواسم به خواهر برادرم بود.دارم تمام تلاش خودمو میکنم چه مالی چه تربیت وعاطفی مادر خوبی باشم.حتی روی شوهرم کار میکنم که بی توجه نباشه بهش چون خودم کشیدم ودقیقا میفهمم حالتو .مطمعن باش بعدا خدا برات یه جایی جبران این سختیارو‌میکنه.

مگه چندساعت بعد قرصو خوردی؟منم قرص اورژانسی خوردم اما خیییلی زود پریود شدم،چون باهاش سرماخوردم بروفن ...

یه روز بعد.جایی بودم که کلا دسترسی به هیچی نبود سفر بودیم خارج شهر 

میدونم واقعا حرفات درسته وخق میدم بهت.خودمم تو خانواده ام شرایط مشابه داشتم براهمبن همیشه حواسم به خ ...

قربونت بشم خداروشکر که انقدر درک بالایی داری و خب اره دیگه ولی از یه جایی به بعد عادی فقط به کارهاشون وسطح افکارشون میخندی بیشتر از این میسوزم که چرا وقتی سطح فکر پدر و مادرم پایین منو داداشم باید درک و شعورمون بینهایت بالا باش نمیدونم چرا 

دیگه از من بدتر نیستی که .من بچه اولم یکسالش شد حامله شدم یکسال کامل مریض بود پسرم همش تو مطب دکترا ...

دختر منم چندماهه مریضه 

ایمنی بدنش پایین بود ‌.الان یکی دوماهه باز بهتر شده یکم وزن گرفت وگرنه پیر شدم انقد این دکتر اون دکتر رفتم

عزیزم توبه کن انشاالله خدا میبخشه بهت.خیلی بزرگ تر از این حرفاست بی جواب نمیذاره دلتو.حالم بده واقعا ...

حالا انشاالله اخر امسال بچت میاد دستت چه اشکالی داره 

میدونم سخته چون خودم تجربه کردم دخترم دقیقآ تو سن بچه شما بود پسرمو باردار شدم سخته ولی با هم بزرگ میشن 

خدارو شکر کن بعدم آزمایش بده شاید مثبت کاذبه 

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
قربونت بشم خداروشکر که انقدر درک بالایی داری و خب اره دیگه ولی از یه جایی به بعد عادی فقط به کارهاشو ...

دقیقا.من تا یه جایی تلاش کردم که مامان بابام متوجه بشن حداقل بابقیه بچه ها بهتر رفتار کنن اما تاثیری نداشت.کلا هممون تابزرگ شدیم خیلی سختی کشیدیم.الان دیگ هیچی نمیگم واکنشی نشون نمیدم .قبولشون‌کردم و فقط از وجود پدر مادر استفاده میکنم حتی در حد یه چای خوردن باهاشون.توام اگ بپذیری شون باهمون اخلاقاشون کم کم برات اسونتر میشه

حالا انشاالله اخر امسال بچت میاد دستت چه اشکالی داره میدونم سخته چون خودم تجربه کردم دخترم دقیقآ تو ...

از صبح خیلی کمر درد داشتم و میگفتم دیگ امروز حتما پریود میشم‌

شب خوب بودم تااز بیرون برگشتم اصلا پام از کمر تیر میکشید تا ساق پا که نمستونستم راه برم‌.خودم تعجب کردم که اخه منکه پام خوب بود یهو چیشده.اخر شبم که تست زدم و مثبت

اما کمرنگ بود خط دوم

انشاالله اگ خدا بخاد که منفی باشه اگ نه هم مجبورم دیگ 😭🥺

دقیقا.من تا یه جایی تلاش کردم که مامان بابام متوجه بشن حداقل بابقیه بچه ها بهتر رفتار کنن اما تاثیری ...

متاسفانه گند میزنن تو زندگی ادم هرکدومشون یه جور مشکل دارن فقط باعث اذیتن همیشه میگم کاش احداقل مامانمون درک داشت ولی خیلی حس تنهایی دارن ققط داداشم که دوسم داره درکم میکن 

متاسفانه گند میزنن تو زندگی ادم هرکدومشون یه جور مشکل دارن فقط باعث اذیتن همیشه میگم کاش احداقل ماما ...

بعضی وقتا میگم شیطون میگه با هرکی اومد ازدواج کنم از این خانواده راحت بشم 

چجوری با اورژانسی باردار شدی منم چند روز پیش خوردم نکنه اثر نداشته باشه

جدیدا چند نفر رو دیدم که باقرص حتی ال دی که داعما میخوردن باردار شدن و از لونجایی ک جذب افکار منفیم عالیه همش استرسشو داشتم .

من یه روز بعد خوردم شما چقد بعد قرص خوردی؟

جدیدا چند نفر رو دیدم که باقرص حتی ال دی که داعما میخوردن باردار شدن و از لونجایی ک جذب افکار منفیم ...

من چون مشکل ژنتیکی دارم همینجور الکی نباید باردار بشم بعد رابطمون خوردم درجا