2777
2789
عنوان

بارداری با اورژانسی 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 72 پست

من تجربه داشتم سه ساله پیش دقیقا تو موقعیت شما بود افتضاح وقتی فهمیدم انقد گریه کردم سه ماه شب و روز گریه کردم گفتم خدایا خودت سقط کن من ادمش نیستم بدنیا اومد دخترم یه پسر داشتم به جون جفتشون همه زندگیمه انقد پربرکت بود برام الان دو سالش نشده رو پاهام خوابه شب و روز خدارو شکر میکنم بابتش . سقط نکنی یوقت میشه همه زندگیت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت برم عزیزممم‌انشالله مرسی ازت امشب خیلی بهم روحیه دادیانشالله صد برابر این خوبی ها برگرده به ز ...

حتما میشی انشاالله فقط استرس رو دور کن از خودت. چند مورد دیدم بعد چند سال همینکه استرس نداشتن و بهش فکر نکردن دوسه بار پشت هم باردار سدن.حتی قبلش سقط و ضعیف بودن رحم هم داشتن.توکل کن بخدا درست میشه حتما

شرایط درامد شوهرم بد نیست.دخترمم بچه ارومیه.ابجیمم کمکم هست اما نگران کارای خودمم.زایمان وحال بد بار ...

چیکار به بقیه داری مگه واسه اونا زندگی میکنی ...اومدن هر بچه ای حکمتی داره به دنیا بیارش و از بودنش لذت ببر 

قند روزای تلخ منی دخترم

تنها چیزی که الان ته دلم یه ذره دارم همینه .وگرنه تمام وجودمو استرس وترس گرفته

طبیعیه که استرس داری و نگرانی چون هیچ تصوری بابت همچین شرایطی نداشتی 

مطمعن باش به دنیا بیاد بغلش کنی هزار بار پشیمون میشی که حتی فکرشم کردی 🥲

سعی کن الان فکر نکنی  با شوهرت حرف بزن بهش بگو بارداری 

اگه هم میدونه بشینید باهم حرف بزنید ببینبد دقیقا از چی میترسید و سعی کنید علت ترس ها رو رفع کنید 

جدیدا چند مورد از این مساعل بود که میتونستم راحت بگذرونم مث نمره و کار و خیلی چیزا اما سختیش رو به ج ...

بچه واقعا چیز الکی نیس واقعا مسئولیت داره اینده داره من وضع مالی خوبی دارم 

بابام قاضی مامانم معلم داداشم وکیل ولی کلا مامان بابام تربیت بچه داری بلد نبودن و همیشه ما از نظر روحی به مشکل خوردیم و خانواده تشنجی‌ هستیم  همیشه به زور همو تحمل میکنیم من و داداشم اعتقادادت مامانم روقبول نداریم و همیشه سر اینکه بابام اجازه میده من راحت باشم مامانم با بابام دعوا دار و‌همیشه بحث خونه مون داشتن بچه فقط وضعیت مالی نیس اعصاب روان ارامش و حتی رابط زناشویی اینا مهم و روی‌فرزند تاثیر میذارع  اینکه بگی اره وضع مالی مون خوب و به این فکر باشی که بچه یه مدرسه میری و لباس غذا تمام نه بچه هم نیاز مالی داره هم عاطفی تربیتی حتی بعضی وقتا نیاز داری که بری مشاوره یک داد زدن سر بچه کلی دیدگاهشو عوض میکن خیلی اینا مهم واقعا الان 19 سالم و مامانم 54 سالش میگم چرا منو اوردی وقتی حوصلع بچه نداری و همیشه در حال ناله کردنی از من میگه همه گفتن بیار منم اوردم واقعا بچه اوردن الکی نیس از احساساتت الکی‌استفاذه نکن از منطقت استفاده کن 

من تجربه داشتم سه ساله پیش دقیقا تو موقعیت شما بود افتضاح وقتی فهمیدم انقد گریه کردم سه ماه شب و روز ...

خداکنه بعدا منم همین حرف رو بزنم🥺اصلا امادگی ندارم.میشه برام دعاکنین لطفا.خدا حفظشون کنه بچه هاتون رو دلم یکم اروم شد😭🥺

اصلا یه شرایطی بود دسترسی به هیچی نبود خیلی دور بودم از همه چیز جلوگیری و قرص و... اصلا همیشه جلوگیر ...

مگه چندساعت بعد قرصو خوردی؟منم قرص اورژانسی خوردم اما خیییلی زود پریود شدم،چون باهاش سرماخوردم بروفن خیلی خوردم حس میکنم جلوی پریودمو میگرفت،خونریزی داشتم اما اون شدیدا نبود...اما حالا تو منو ترسوندی میگم نکنه باردار باشم با وجود اینکه پریود شدم..

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
حتما میشی انشاالله فقط استرس رو دور کن از خودت. چند مورد دیدم بعد چند سال همینکه استرس نداشتن و بهش ...

منم دقیق همینا رو بهش گفتم توی تاپیش منم یکی ازهمونام که بعد ترک استرس سه تا حامله شدم پشت هم

خداکنه بعدا منم همین حرف رو بزنم🥺اصلا امادگی ندارم.میشه برام دعاکنین لطفا.خدا حفظشون کنه بچه هاتون ...

دیگه از من بدتر نیستی که .من بچه اولم یکسالش شد حامله شدم یکسال کامل مریض بود پسرم همش تو مطب دکترا بودیم کل موهام سفید شد روزهای بدی بود ولی تا دخترمو حامله شدم پسرم مریضیش خوب شد از برکت قدمش .بچه ها ی خدا خواسته خیلی پربرکت میشن بخدا .اینا خدا خواسته.جلوی خواست خداوند ن ایست