2777
2789
عنوان

ناباروری لطفا نظر بدید

160 بازدید | 25 پست

سلام من همسرم اسپرمش خیلی ضعیت بود چند ماه گیاهی رفتیم جلو نتیجه نداد رفتیم ارولژی دارو داد فعلا یک ماهو خورده ایه مصرف میکنه 

ولی از وقتی داروهارو میخوره اسپرمش خیلی رقیق شده و و رنگش بی رنگ شده اینا نگران کننده نیست؟🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا هم که دارو مصرف میکنه باید ازمایش بدهببنید تاثیر داشته یا نه

گفت تیر ازمایش بده ۵ تیر نوشته ازمایشو ولی خیلی نگرانم قبلا ژله ای بود الان خیلی خیلیی رقیق شده قبلا سفید بود الان بی رنگ🥲

دکترش چی گفته واریکوسل نداشتن ؟؟؟؟

نه سونو هم داد هم با دست معاینه کرد گفت خیلی خفیفه مهم نیست به عمل نیازی نداره گفت این دارو هارو مصرف کنید اگر اومد بالا ک هیچی نیومد ای وی اف کنید😔 دکترشم احسان اطرج هست اگر جواب نکرفته باشه بنظرم یه دکتر دیگ بریم

نه سونو هم داد هم با دست معاینه کرد گفت خیلی خفیفه مهم نیست به عمل نیازی نداره گفت این دارو هارو مصر ...

چی بگم همسر منم دکتر گفتش دارو بخور نتیجه نگرفتی راه های دیگ یا عمل همسرمم گفته بود حوصله دارو خوردن ندارم ی دفه عملم کن یا تاثیر داره یا نه عمل کردن من بعد 9 ماه باردار شدم 

چی بگم همسر منم دکتر گفتش دارو بخور نتیجه نگرفتی راه های دیگ یا عمل همسرمم گفته بود حوصله دارو خوردن ...

به ما گفت اینو اصلا نباید دست بزنیم نیازیم نداره خفیفه..

بعد اسپرم شوهر من رو ۱میلیون تا دو میلیون بود با اون همه دارو گیاهی خیلی ناراحتم خیلی..بخدا با کلی تحقیق این دکترو پیدا کردم دیگ نمیدونم باید چیکار کنم😔خیلی دعا کردم کاش خدا بشنوه صدامو خداروشکر که باردار شدی اگر هنوز بارداری انشالله صحیح و سالم بغلش بگیری اگرم دنیا اومده خدا حفظش کنه برات❤️

به ما گفت اینو اصلا نباید دست بزنیم نیازیم نداره خفیفه..بعد اسپرم شوهر من رو ۱میلیون تا دو میلیون بو ...

فدات عزیزم انشالله شمام ب زودی زود مادر بشی 

اسپرم شوهر من بعد عمل گمونم روی 22 ملیون اینا بود 

مراکز ناباروری برو اونجا زودتر نتیجه میگیری 

فدات عزیزم انشالله شمام ب زودی زود مادر بشی اسپرم شوهر من بعد عمل گمونم روی 22 ملیون اینا بود مراکز ...

همین دکتره تو مرکز مام هست نمیدونم میشناسی یا نه 

فعلا که اینجوریه داستان…

نمیدونم کی تموم میشه این وضعیت😔