2777
2789
من چند جلسه بردمش گفتار درمانی عالی بود بعد تخم کفتر خام بده عالییییه . مثل بلبل میشه

چیکار کردن چیا گفتن میشه بهم بگی

تخم کبوتر پخته شده بهش دادم خام دلم نیومد بدم ولی دوماهه هیچ اثری نگذاشته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار کردن چیا گفتن میشه بهم بگیتخم کبوتر پخته شده بهش دادم خام دلم نیومد بدم ولی دوماهه هیچ اثری نگ ...

عزیزم باهاش تمرین میکرد دیگه و اینکه تنهایی میرفت تو منو نمیزاشتن برم تو . تخم کفتر خام بده

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

سلام تخم کبوتر آهن داره ولی هیچ اثری در حرف زدن ندارم

اگه میتونید براش قصه بگید، زیاد حرف بزنید و اینکه اگه مثلا یک جمله گفت مثلا جوجه دیدم شما باید با حالتی که خیلی دارید به حرفش توجه می‌کنید بگید خوب بعد چی شد یا وای واقعا خوب بعدش 

ی جوری که مایل بشه به ادامه دادن صحبت

یا جای عروسکها حرف بزنید بعد بگید تو هم جای اون حرف بزن

دقیقا باید همش بازی کنیم.الان یکم کلمه میگه

باید به حرف بکشونیش..مثلا اگر به یه چیزی اشاره میکنه ومیخواد‌سریع بهش نده..بگو کدوم رو میخوای؟ مثلاقاشق میخواد بگو بشقاب میخوای؟ کاسه؟ لیوان؟ بعد درمورد قاشق حرف بزن..بگو با قاشق  میخوای چیکارکنی؟ چی بخوری؟ کتاب قصه بخون بعد ازش بخواه بل توجه به شکلها خودشم برات  قصه رو توضیح بده

پارسا پسرمامان😍
باید به حرف بکشونیش..مثلا اگر به یه چیزی اشاره میکنه ومیخواد‌سریع بهش نده..بگو کدوم رو میخوای؟ مثلاق ...

آره دقیقا نکته خوبی گفتی 

باید نیازش رو بیان کنه نه اینکه با اشاره کردن و ..... به خواستش برسه

باید به حرف بکشونیش..مثلا اگر به یه چیزی اشاره میکنه ومیخواد‌سریع بهش نده..بگو کدوم رو میخوای؟ مثلاق ...

معمولا همینجوری میکنم میگم مامان نمیفهمم چی میگی اسمش رو بگو 

بزور میاد بلندم میکنه و اشاره میکنه..دیگ بعد من میگم ععع اینو میخواهی