2777
2789

چطور بعضی ها نارنجی میشن اونطور می‌خوام😀

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیاز داغ فراووون درست کن 

گوجه ها رو رنده ی ریز کن 

وقتی پیاز نسبتا سرخ شد ،،گوجه ها رو بریز 

بذار با شعله ی متوسط سرخ بشه 

بعدش زردچوبه ، فلفل ،نمک اضافه کن. 

بعدش ب تعداد لیوانی که برنج ریختی اب بریز 

و شعله رو زیاد کن تا کامل آب تبخیر بشه 

بعدش بذار با شعله خیلی ملایم دم بکشه 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

گوجه نگینی خورد شده رو ب پیاز سرخ شده اضافه کن بپزه و آبش خشک بشه و له کن.ادویه بریز.اگ خواستی سیب زمینی نگینی سرخ شده هم بهشون اضافه کن.توی کته گذاشتن برنج شسته شده رو با کمی آب و نمک و روغن بهش اضافه کن بزار آبش خشک بشه و درشو بزار دم بکشه 

پیاز رو نگینی تفت بده بعد گوجه رو بریز نمک و زرد چوبه و رب گوجه

برنج رو بریز باز تفت بده

فقط یادت باشه یه نمه روغنش بیشتر بریزی دمی گوجه چرب باشه خوشمزه تره

بعد آب جوش بریز (کم بریز که برنج شفته نشه) 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

یه پیاز بزرگ رنده میکنم،پیازداغ درست میکنم بعد زردچوبه و فلفل میریزم یه هم میزنم و گوجه های رنده شده رو میریزم توش شعله رو متوسط میکنم تا آب گوجه تموم بشه مث املت،بعد نمک میریزم و برنجارو میشورم به قدر دو بند انگشت بالاتر ازشون آب باشه و با آب میریزم تو قابلمه شعله رو زیاد میکنم تا به قل قل بیفته بعد درشو میزارم و شعله رو کم میکنم باید با برنج ایرانی باشه حتما 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

پیازو ریز خرد کن با زردچوبه تفت بده روغن زیاد بریز بعد گوجه ی ریز خرد شده رو اضافه کن ریز گازو کم کن تا گوجه بپزه و له بشه...نمک بزن بهش...برنجو اضافه کن اگه آب گوجه زیاد بود دیگه آب نریز اگه کم بود یکم آب بریز که یه بند انگشت بیاد بالا...بعدم زعفرون غلیظ بریز خیلی خوشمزه ش می‌کنه..آبش که جمع شد برنجو از اطراف بیار وسط که در آخر دون دون بشه..دمکن هم بزار..نوش جان 

من با گوشت درست میکنم یعنی ببین بهت بگم عالی میشه 

دوتا پیاز بزرگ نگینی خرد میکنم سرخ که شد سیب زمینی نگینی میریزم  گوجه فراوون میکس شده هم میریزم  فلفل دلمه چند تا تکه میریزم گوشت پخته شده میریزم همرو تفت میدم بهش ادویه پودر گوجه دارچین فلفل قرمز جوز هندی نمک  زردچوبه میزنم بعد برنج خیس شده رو بهش اضافه میکنم با زعفران فراوون میذارم دم میاد خیلی خوشرنگ و خوشمزه میشه 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
منم بلد نیستم خوب در نمیاد کاش هر کی دستور غذای خوشمزه ای داره مارو هم در جریان بزاره

من درس میکنم عالی میشه باید پیاز ،روغن و گوجه رو با دست و دلبازی بریزی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا