2777
2789
عنوان

مادرم انگار مادرشوهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 52 پست

عزیزم....تحت مراقبت باید باشی؟اگه مجبوری مادرت پیشت باشه،فقط یه راه داری اونم یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه..

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرمنم شروع کرده جلو دامادم که حیف تو بر دخترم سرش زن بیار این بخودش نمیرسه چاق نمیشه لاغره   اینقدر بد خواهرمو گفت 

باز اومده میگه اگه من جای خانواده شوهرت بودم طلاق میدادمت منو میگه

مادرم فک میکنه اینجور عزیزمیشه نمیدونه که ما پشتش بدشو میگیم و از چشم ما میوفته نه شوهرم نه دامادم   دوسش ندارن

دلشاد هستم...💍

از ظهر دوبار سر مدرسه منو به گریه انداختن بعد گفتم به منچه ببر هرجا میخای ثبت نام کن فردا من با بچه ...

چه غیرانتفاعی چه دولتی باید پابه پاش بخونی وجلو بری...اصلا نمیشه رهاشون کردوتمرین نکرد حتی دوروز

پارسا پسرمامان😍
شما که معلمی بگو بنظرت من زیادی حساسم ؟ اینکه میخاد بره غیر دولتی آخه پسرم امسال اوله منم زایمانم و ...

پس مادرت برنمیایی خب ولی شوهرت را پخته کن توخلوت وتنهایی بگو به شوهرت تا بگه فدای سر زن وبچه وبحث راعوض کنه

شما که معلمی بگو بنظرت من زیادی حساسم ؟ اینکه میخاد بره غیر دولتی آخه پسرم امسال اوله منم زایمانم و ...

اگه هزینه اش رو ندارید و از این نظر مشکلی دارید بذار دولتی خوب ...چون غیر دولتی ها هم شلوغن...سمت ما مدارس غیر دولتی هم ۳۰ تا دانش آموز داره هر کلاس...به نظرم ۳۰ تا خیلی زیاده برای غیر دولتی...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

عزیزم....تحت مراقبت باید باشی؟اگه مجبوری مادرت پیشت باشه،فقط یه راه داری اونم یه گوشت در باشه یه گوش ...

اره اخه زیادم بفکرم نیس که همش پیشم باشه هفته ایی یکی دوروز میاد باالتماس 

دست خودم نیس اصلا بخاطر بارداری همش اشکم دمه مشکمه  

ظهر یه عالمه گریه کردم الان دوباره بحثشون پیش کشید گریه کردم میگه چرا میخای پولای شوهرتو تموم کنی ت ...

ای خدا چی بگم عزیزدلم...خودتو ناراحت نکن توروخدا...فقط سعی کن کمتر ببینیش حتی اگه میشه کاری کن کمتر بیاد خونتون...مثلا بگو نمی‌خواد امروز بیای سرم درد می‌کنه می‌خوام بخوابم...یا بگو می‌خوام برم جایی نمی‌خواد بیای...

اگه هزینه اش رو ندارید و از این نظر مشکلی دارید بذار دولتی خوب ...چون غیر دولتی ها هم شلوغن...سمت ما ...

هزینش نهایت ۱۵ تومنه اقساطی. ۱۵ تومن شاید بشه شاید ۱۲ یا ۱۳ 

تو هر کلاس ۱۷ یا ۱۸ نفرن .

دولتیا ۳۷ نفر 

پس مادرت برنمیایی خب ولی شوهرت را پخته کن توخلوت وتنهایی بگو به شوهرت تا بگه فدای سر زن وبچه وبحث را ...

فک میکنم اصلا مارو دوست نداره هر کاری میکنه یا چیزی میخره حتی خرید خونه منت می‌ذاره غرغر میکنه

هزینش نهایت ۱۵ تومنه اقساطی. ۱۵ تومن شاید بشه شاید ۱۲ یا ۱۳ تو هر کلاس ۱۷ یا ۱۸ نفرن .دولتیا ۳۷ نفر

نمیدونم سمت ما که خیلی زیاده تعداد دانش آموزهای  غیر دولتی ها ...

فک میکنم اصلا مارو دوست نداره هر کاری میکنه یا چیزی میخره حتی خرید خونه منت می‌ذاره غرغر میکنه

بشین با ارامش باهاش درددل کن بگو رفتار مادرت غلطه  وشما دوست نداری مثل فکر کنید وعمل کنید

مادرمنم شروع کرده جلو دامادم که حیف تو بر دخترم سرش زن بیار این بخودش نمیرسه چاق نمیشه لاغره اینقد ...

کاش هرکسی حدشو میدونست ‌ من خودم مادرم حاضرم ازهمه چیزم بخاطر پسرم بگذرم نمیدونم چطور بعضیا براشون مهم نیست