2777
2789
عنوان

مادرم انگار مادرشوهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 52 پست
جالبه خودم معلم غیر دولتی امبچه هامم میفرستم مدارس شعبه پسرانمونخیلیم کم شهریه میگیرن ازم چون نیروی ...

شما که معلمی بگو بنظرت من زیادی حساسم ؟ اینکه میخاد بره غیر دولتی 

آخه پسرم امسال اوله  منم زایمانم وسطای شهریوره 

نمیتونم به درسش برسم میخام بجای باشه که حداقل معلم ار سر بازش نکنه .

دولتی شلوغه 

تازه این معلم معلم  نمونه شدن.

بعد من اینارو میگم میگن نه تو حساسی بزار بره تو جامعه بزار باهمه باشه  مگه فقط تو بچه داری . 

نمیدونم اینا چه جوری بزرگ شدن اما من بچمو دوس دارم آینده ودرسش برام مهمه میخام موفق بشه  چون اینجوری فک میکنم  بنظر اینا من خیلی حساسم

فک کردی غیر انتفاعی چیکار میکنه انقدر مشق میریزه سر بچت مدام باید باهاش کار کنی من که سه سال غیر دول ...

نمیدونم حوصله ندارم  به شوهرم گفتم هرغلطی میخای بکنی بکن میره ثبت نام میکنه بعد غرغراش رو سر من میزنه منو حرف بار میکنه انگار فقط بچه ی منه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما که معلمی بگو بنظرت من زیادی حساسم ؟ اینکه میخاد بره غیر دولتی آخه پسرم امسال اوله منم زایمانم و ...

اصلا وابدا حساس نیستی

برای کلاس اولش بهترین تصمیمه

اونم با شرایط شما

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
خب عزیزم یبار محکم بهش بگومنم استراحت بودم می‌دونم چی میگی بگو من نمی‌رم دکتر استراحتم نمیکنم اما بل ...

جلو شوهرم میگه اونم یادگرفته  مثلا میگه وای چقد گردو خوردی  یا مثلا چقد میوه اینا میدونی چقد پولشه .

میگه ماهم حامله بودیم ازاین چیزا نمیخوردیم که مگه شما الان چتونه‌

بخدا منم تغذیه انچنانی ندارم تازه دیروز سونو بودم وزنش کمه خودم دوماهه وزنم ثابته  آدم با تغذیه خوب وزنش بالا میره دیگه پس من اگه خیلی میخورم چرا حداقل خودم چاق نمیشم 

جلوشوهرم میگه اونم میگه تو دراز کشیدی مثل شاهی هی اینو بخر این دارو رو بخر. 

تازه شوهرم میگه جاریم بچش ۴ کیلو بود منم بهش میگم برااینکه داشت هرشب براش کباب درست میکرد من حتی یبارم نخوردم .

چجوری بااین تغذیه واین حجم استرس ناراحتی بچه رشد کنه

شاید محکم نمیگی...محکم بگو دوس ندارم با این حرفا مشکل برا زندگیم پیش بیاد....بگو اگه مشکلی برا زندگی ...

همش دخالت میکنه انقدی که مادرم با حرفاش آزارم میده مادرشوهرم نمیده .

اصلا وابدا حساس نیستیبرای کلاس اولش بهترین تصمیمهاونم با شرایط شما

بخدا یه جوری میگن خودم به خودم شک کردم  الان مثل قدیم نیس که بچرو ول کنی بحال خود  باید بفکرش باشی پس چرا بچه آوردی 

من نمیتونم واقعا

تازه شوهرم همش به پسرم میگه تو ترسویی تو نمیدونم بی عرضه ایی از سایه خودتم میترسی هزار بار گفتم نگو باورش میشه. تازه ترسه دیگه  مگه چیه همه که شجاع نیست ترس یه چیز ذاتیه میگه اینجوری میگم. بهش بر بخوره نترسه در این حد نمیفهمه که به یه بچه ۶ ساله نباید این حرفارو بگه 

یه بار الکی بغض کن باهاش حرف بزن شاید درست شد

ظهر یه عالمه گریه کردم الان دوباره بحثشون پیش کشید گریه کردم  میگه چرا میخای پولای شوهرتو تموم کنی تو اصلا دلت نمیسوزه بحالش. 

خیلی بی‌رحمی سنگ دلی تو چجور آدمی هستی انقد به بچت نناز فلانی اینجوری بود خدا خار وذلیلش کرد معتاد شد 

ببین اصلا گوش نده ایشون دارن حسودی میکننبهتر کمتر بری پیشش

من استراحتم  میاد اینجا تو زندگی من دخالت میکنه. جای اینکه خوشحال باشه  یکاری کنه دخترش تو رفاه باشه همش میگه نکن  نخر نپوش نخور 

انقد اینجوری کرده بابام الان ده ساله براش لباس نخریده 

خوراکی اصلا نمیخوره درحد قند وچای و روغن سال به سال گوشت نمیخره .

چون مادرم اینجوری عادتش داده