2777
2789
عنوان

مادرم انگار مادرشوهرمه

600 بازدید | 52 پست

انقد حرف بارم میکنه  .

همش میگه چرا میخای بچتو ببری غیر دولتی چرانقد

چرا انقد روش حساسی 

شوهرم از خداشه یکی اینارو بگه همش میگه آره فقط دلش میخاد خرج کنه 

باردارم استراحتم بارداری قبلیم ایوجی ار بود این یکی سرویکسم پایینه 

دارو میخورم همش میگه چقد میری سونو چقد دارو میخوری فلانی هم همینجوریه درد داره تو حساسی 

جلو شوهرم میگه اونم فک میکنه من الکی دارم دارو میخورم 

میگه بچه رو داری با دارو به دنیا میاری اون چی میشه. یا میگه همش دراز کشیده ایی .انگار از سر دلخوشی دراز کشیدم 

دلم میخاد بمیرم از دستشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوبار مقابله ب مثل کن جلو بابات بگو چرااینجوری میکنی اونجوری میکنی تابفهمه درد بدیه

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

امان ازین مادرا، مامانبزرگ منم با مامانم اینجوری بود، حتی مامانم تعریف میکنه میگه به هفته بود عروسی کرده بودم موهامو مشکردم رفتم خونه بابام مامانم جلو بابات برگشت گفت موهاتو رنگ کردی نودتو شکل رنای ج ن..... کردی😑💔

چی بگم پشت بگو بهش مامان اینا میگی شوهرم سواستفاده می‌کنه مرض ندارم الکی برم دکتر

از ظهر دوبار سر مدرسه منو به گریه انداختن 

بعد گفتم به منچه ببر هرجا میخای ثبت نام کن فردا من با بچه ی نوزاد نمیتونم بشینم پای درسو مشقش براش معلم خصوصی بگیر 

به من همش عذاب وجدان میدن.اینکه دلم میخاد بچم بره غیر دولتی یعنی خیلی مادر حساسی ام انگار هیچکی نمی ...

جالبه خودم معلم غیر دولتی ام

بچه هامم میفرستم مدارس شعبه پسرانمون

خیلیم کم شهریه میگیرن ازم چون نیروی خودشون هستم

واینکه خودم شهریه رو پرداخت میکنم

یعنی میخوام بهت بگم میدونن پشت این تصمیمم اطلاعاتم هست وتصمیمم الکی نیست

باز میگه مادرم😑😫

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
خود شیرینی می‌کنه

خیلی خسیسه  اصلا هیچ وقت  به ما اهمیت نمی‌داد.  نه دلش میخاد چیزی بخوره نه دلش میخاد چیزی بپوشیم توقع داره منم همونجوری باشم .

الان اینکه پسرم بره غیر دولتی خیلی خیلی عجیب و کاره اشتباهیه که منو همش سرزنش میکنه

از ظهر دوبار سر مدرسه منو به گریه انداختن بعد گفتم به منچه ببر هرجا میخای ثبت نام کن فردا من با بچه ...

فک کردی غیر انتفاعی چیکار میکنه انقدر مشق میریزه سر بچت مدام باید باهاش کار کنی من که سه سال غیر دولتیه پسرم راضی نیستم برا هر امتحانش ۳۰صفحه سوال نوشتم 

مگه اینایی بنویسی که کتاب دفتر نمیارن خونه 

از ظهر دوبار سر مدرسه منو به گریه انداختن بعد گفتم به منچه ببر هرجا میخای ثبت نام کن فردا من با بچه ...

خب عزیزم یبار محکم بهش بگو

منم استراحت بودم می‌دونم چی میگی بگو من نمی‌رم دکتر استراحتم نمیکنم اما بلای سر خودمو بچم اومد مقصر تویی